test
Projektipäällikkö rakennuttamisen tiimiin - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän Tilapalvelu vastaa kaupungin toimitilojen pitkäjänteisestä kehittämisestä ja käytettävyydestä nykyaikaisilla kiinteistöpalveluilla ja elinkaariratkaisuilla. Hallinnassamme on yhteensä 570 000 m2 toimitilaa ja liikevaihtomme on 100 milj. euroa. Investoimme kiinteistöjen peruskorjaus- ja uudishankkeisiin vuosittain noin 30 milj. euroa. Organisaatiossamme on 25 rakennuttamisen ja kiinteistöpalveluiden ammattilaista ja työskentelyilmapiirimme on korkealla tasolla.

Nyt haemme Rakennuttaminen-tiimiin

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Projektipäällikkönä vastaat investointiohjelman mukaisten peruskorjaus- ja uudishankkeiden kokonaisvaltaisesta rakennuttamisen projektinjohdosta aina tarve- ja hankesuunnittelusta rakennushankkeen takuuajan päättymiseen asti. Työtehtäviisi voi sisältyä myös kiinteistöjen kunnossapito-ohjelman mukaisia rakennuttamistehtäviä sekä kaupungin muiden palvelualojen kiinteistöhankkeiden projektijohtoa ja -tukea.

Hakijalta edellytämme tehtävään soveltuvaa rakennusalan koulutusta (rakennusinsinööri (AMK), rakennusmestari) ja kokemusta hankkeiden rakennuttamistehtävistä. Arvostamme kokemusta Terve talo -rakentamisesta. Sinulla on kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä kokonaisuuksien hallintaan (elinkaariratkaisut, aikataulut, budjetointi). Olet yhteistyökykyinen, vastuuntuntoinen ja asiakaslähtöinen. Työskentelyotteesi on aktiivinen ja kehittävä sekä sinulla on selkeä niin suullinen kuin kirjallinenkin esitystaito.

Tarjoamme Sinulle haastavan ja vastuullisen työn osana tiivistä, rentoa ja uudistumishaluista työyhteisöä. Tehtävä on näkyvä ja merkittävä sekä tarjoaa mahdollisuuksia itsensä kehittämiseen. Työllesi saat asiantuntevan organisaatiomme tuen. Tarjoamme nykyaikaiset työvälineet ja työpisteesi sijaitsee Jyväskylän keskustassa. Työtehtävässäsi on joustava etätyömahdollisuus. Työtä pääset tekemään asiantuntijoiden ja urakoitsijoiden yhteistyöverkostossa. Tervetuloa osaksi työryhmäämme!

Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaisesti.

Tehtävä alkaa 1.4.2022 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rakennuttajapäällikkö Tuomas Kuronen puh. 050 514 6221 tai tuomas.kuronen@jyvaskyla.fi

Lisätietoja

Tilapalvelut

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: 40100 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat