Skip to main content
test
Projektipäällikkö - SBM toiminnanohjaus ja ohjelmistorobotiikka - 2M-IT

Haemme projektipäällikköä SBM toiminnanohjauksen sekä ohjelmistorobotiikan palveluihin.

2M-IT kehittää palvelujaan ja haemme joukkoomme projektipäällikköä vastaamaan asiakastoimeksiantojen koordinoinnista yhdessä asiakkaan ja toimittajien kanssa. Voit työskennellä millä tahansa toimipisteellämme. Keskeisimpänä vastuunasi on toimia SBM toiminnanohjaus ja ohjelmistorobotiikan asiakastoimeksiantojen eteenpäin viennissä ja nimetyissä projekteissa projektipäällikönä /koordinaattorina. Lisäksi tulet toimimaan SBM toiminnanohjauksen järjestelmäasiantuntijana.

Järjestelmäasiantuntijana vastaat jatkuvassa palvelussa häiriö- ja palvelupyyntöjen ratkaisemisesta yhdessä muun tiimin kanssa. 

Tehtävässä onnistuminen edellyttää: 
- Hyvää koordinointikykyä, projektiosaamista ja hyvät kommunikointitaidot
- Ratkaisukeskeisyyttä ja asiakaslähtöisyyttä
- Toiminnanohjausjärjestelmien tuntemusta ja kokemusta toiminnanohjausjärjestelmien tuki- ja ylläpitotehtävistä tai kehittämisestä
- Työkokemusta IT- palvelutuotannosta
- Windows - palvelinympäristöjen tuntemusta
- Tuntemuksen ITIL- käytänteistä
- Kykyä omaksua sosiaali- ja terveydenhuollon järjestelmäkokonaisuuksia (arkkitehtuuri, käyttöpalvelu, integraatiot, sovellukset ja tietoliikenne) 
- Kykyä tuottaa dokumentteja vastuullasi olevista järjestelmistä (mm. arkkitehtuurikuvaukset, ylläpito-ohjeet, vaatimusmäärittelyt) 
- Kykyä toimia tiimissä sekä pystyt itsenäiseen työhön ja olet oma-aloitteinen 

Lisäksi katsomme eduksipilviteknologian osaamista ja tuntemusta sekä tietoa ohjelmistorobotiikan kehittämisestä. Sinulla olisi hyvä löytyä kokonaiskäsitys sosiaali- ja terveydenhuollon ICT-palveluista sekä kokemusta Efecte IT- palveluhallintajärjestelmästä. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (tai työelämässä hankitut vastaavat tiedot ja taidot).

Tarjoamme sinulle näköalapaikan valtakunnallisen ICT-palvelukehityksen parissa, mielenkiintoisessa ja kehittyvässä sote-toimintaympäristössä. Tarjoamme myös mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi. Saat käyttöösi ajanmukaiset työvälineet sekä pääset käyttämään sujuvia ja ketterästi kehitettäviä toimintamallejamme. Meillä nautit etätyömahdollisuudesta ja muistakin kilpailukykyisistä henkilöstöeduista. 2M-IT:llä pääset työskentelemään mukavassa, moniammatillisessa ympäristössä, jossa tukenasi on vahva asiantuntijaverkosto. Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan videohaastatteluna. Haastatteluihin kutsutuille lähetetään kutsu annettuun sähköpostiosoitteeseen.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sami Järvinen, sami.jarvinen@2m-it.fi, puh 0447053043

Lisätietoja

Asiakasohjaus ja digitaaliset palvelut

Olemme siellä, missä ihmiset asioivat ja missä ihmisten hyvinvointia tuetaan

Me 2M-IT:läiset työskentelemme Suomen suurimmassa julkisomisteisessa sote-ict-yhtiössä ja haluamme rakentaa hyvinvoivaa sekä menestyvää Suomea. Keskeisimmät palvelumme ovat sote-ammattilaisjärjestelmien tuotannon aikaiset palvelut, modernit infrapalvelut, projektitoiminta ja kehittäminen.

Asiantuntijaorganisaatiomme vahvin lenkki ovat ihmiset. Yhteisöllinen ja rento osaamisen ilmapiiri siivittävät meillä vaativaa asiantuntijatyötä tekevät ammattilaisemme kasvamaan entisestään ja löytämään parhaat ratkaisut asiakkaillemme. Yhdessä olemme enemmän ja parempia.

Yrityksessämme työskentelee noin 800 sosiaali- ja terveydenhuollon sekä ict-alan ammattilaista ja lisää osaajia haetaan aina tilanteen sekä tarpeen mukaan. Tule työskentelemään moniammatilliseen työyhteisöömme ja luomaan kanssamme Suomeen huomisen hyvinvointia.

2M-IT - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat