Projektipäällikkö /Työllisyys- ja kasvupalvelut - Tampereen kaupunki

Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalvelut ovat osa elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualuetta. Tuotamme tavoitteellisia, yksilöllisiä ja työelämälähtöisiä kumppanuuteen perustuvia palveluita työnhakija- ja yritysasiakkaille. Tavoitteenamme on kehittää työnhakijoiden osaamista ja työelämätaitoja sekä edistää työnantajien osaavan työvoiman saatavuutta Tampereella ja Pirkanmaalla. Koordinoimme Tampereen kaupungin maahanmuuttotyötä sekä kansainvälisten osaajien houkutteluun liittyviä yrityspalveluita. Kasvupalvelukokonaisuuteen kuuluu myös Tampereen kaupungin yritys- ja työnantajapalvelujen järjestäminen ja kehittäminen.

Haemme projektipäällikköä määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 4.1.2021- 30.6.2023. Projektipäällikkö työskentelee Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalveluiden kehittämispalvelut -tiimissä. Hänen vastuualueenaan on yritys- ja kasvupalvelut.

Projektipäällikkö vastaa työllisyys- ja kasvupalvelujen yritysten kasvun sekä osaamis- ja innovaatioympäristöjen edistäminen -kehittämiskokonaisuudesta. Projekti kytkeytyy kaupungin elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueella 2021 toteutettavaan digitaalisten palveluiden kehittämistarpeiden esiselvitystyöhön. Projektipäällikkö vastaa myös palveluryhmässä toteutetun selvitystyön perusteella Yritys-CRM-järjestelmän määrittely- ja hankintaprosessin jatkovalmistelusta yhteistyössä kaupungin tietohallintoyksikön sekä muiden kaupungin yksiköiden sekä sidosryhmien kanssa.

Projektipäällikkö osallistuu valtakunnallisen työmarkkinatorin yritys- ja työnantajapalveluiden alueelliseen kehittämistyöhön sekä palvelualustalla käynnistyviin muihin kehittämiskokonaisuuksiin esimerkiksi ekosysteemisopimusten työpaketteihin liittyen.

Projektipäällikön tehtäviin kuuluu projektin johtaminen, taloussuunnittelu- ja raportointi mm. projektisalkkutyöskentely. Tehtävä sisältää sidosryhmäyhteistyötä niin paikallisella, alueellisella kuin valtakunnallisellakin tasolla. Projektipäällikkö vastaa toimittajatapaamisista, hankinnoista, asiakirjahallinnosta ja sopimushallinnosta. Lisäksi tehtävään kuuluu verkostoyhteistyötä, markkinointia ja viestintää.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Tehtävä edellyttää kokemusta asiakasrajapinnassa tapahtuvasta palveluiden kehittämisestä, projektiluonteisista työtehtävistä sekä vahvaa verkostotyöosaamista.

Eduksi luetaan kyky hahmottaa laajoja asiakokonaisuuksia ja kokemusta digitaalisten palveluiden kehittämisestä. Tehtävässä tarvitaan itsenäistä, kehittämisorientoitunutta ja itseohjautuvaa työotetta sekä vahvaa yhteistyökykyä. Tehtävä edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehityspäällikkö Janne Taiponen, puh. 040 484 6973, sähköposti etunimi.sukunimi@tampere.fi.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Hakuaika päättyy 4.12.2020. Hakeminen tapahtuu Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa kehityspäällikkö Janne Taiponen, puh. 040 484 6973, sähköposti etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualue / Työllisyys- ja kasvupalvelut
Osoite: 33101 Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka