Skip to main content
test
Projektipäällikkö / varautumisasiantuntija - Suomen Kuntaliitto

Kuntaliitto hakee Huoltovarmuuskeskuksen ja Kuntaliiton yhteiseen hankkeeseen projektipäälliköksi varautumisasiantuntijaa.

Hankkeen tehtävänä on erityisesti selvittää ja kehittää kuntien vesihuollon sekä kuntaomisteisten energialaitosten varautumista kyberturvallisuuden riskeihin. Tehtävä on määräaikainen ja kestoltaan 12 kuukautta. Aloitus on sopimuksen mukaan.

Edellytämme
- soveltuvaa korkeakoulututkintoa
- hyviä viestintätaitoja

Lisäeduksi katsomme
- kyberturvallisuuden toimintaympäristön tuntemuksen
- varautumisasioiden tuntemuksen
- kokemuksen julkishallinnon organisaatioista

Pääset mukaan ainutlaatuiseen työskentely-ympäristöön asiantuntijaorganisaatiossa, jonka vahvuus on monialainen osaaminen sekä kuntien toiminnan ja toimintaedellytysten kokonaisnäkemys. Tulet tekemään merkityksellistä työtä ja vaikuttamaan Kuntaliiton edunvalvontaan. Tarjoamme kilpailukykyiset työsuhteen edut ja panostamme henkilöstömme osaamisen kehittämiseen. Etätyö on meille sujuvaa arkea ja modernit, avarat ja valoisat työskentelytilamme sijaitsevat Kuntatalossa, Helsingin Kalliossa.

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 22.5.2022 mennessä osoitteeseen kirjaamo@kuntaliitto.fi, sähköpostin aiheeksi Projektipäällikkö / varautumisasiantuntija.

Lisätietoa henkilötietojen käyttämisestä: https://www.kuntaliitto.fi/kuntaliitto/evasteet-ja-tietosuoja.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätiedot:
- yhdyskuntatekniikan päällikkö Paavo Taipale, p. 0503808368 (poissa 9.5.-13.5.)
- erityisasiantuntija Ari Korhonen, p. 0447971550 (poissa 5.5.-13.5.)
- pelastustoimen kehittämispäällikkö Vesa-Pekka Tervo, p. 0407187150
sähköposti: etunimi.sukunimi@kuntaliitto.fi

Lisätietoja

Suomen Kuntaliitto, Yhdyskunta ja ympäristö -yksikkö

Kuntaliitto on kuntien ja kaupunkien kaksikielinen edunvalvonta-, palvelu- ja kehittämisjärjestö. Mukana toiminnassamme ovat myös maakuntien liitot, sairaanhoitopiirit, muut kuntayhtymät ja muita kuntataustaisia toimijoita. Suomen kunnat luovat perustan asukkaidensa hyvälle elämälle. Kuntaliitto tekee työtä, jotta kunnat onnistuvat tehtävissään.


Osoite: Toinen linja 14, 00530 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat