Skip to main content
test
Projektipäällikkö, Visit Jyväskylä Region - Jyväskylän kaupunki

HiHu - Hiekkateiden hurmaa pyöräillen tuhansien järvien maakunnassa -hanke on Visit Jyväskylä Regionin hallinnoima pyörämatkailuhanke, jonka toiminta-alueena on Keski-Suomi. Hankkeen tavoitteena on yhdistää Keski-Suomen ja Järvi-Suomen tärkein matkailun vetovoimatekijä, järviluonto, kasvavan suosion saavuttaneeseen gravel-pyöräilyyn Keski-Suomen sorateillä, sekä kehittää harvaan asutun alueen matkailutoimijoiden palveluita vastaamaan gravel-pyöräilijöiden tarpeisiin. Hanke kestää kaikkiaan 10 kk, alkaen 1.12.2022 ja päättyen 30.9.2023. Hanke kuuluu Harvaan asuttujen alueiden matkailun kehittämishankkeisiin ja rahoittajana toimii Lapin ELY-keskus.

Visit Jyväskylä Region on Jyväskylän kaupungin palveluyksikkö ja Keski-Suomen matkailun alueorganisaatio (Destination management organization). Visit Jyväskylä Regionin tehtävänä on edistää Keski-Suomen alueelle suuntautuvaa matkailua kotimaasta ja ulkomailta sekä lisätä alueen matkailutuloa ja vetovoimaa matkailumarkkinoinnin, -neuvonnan ja erilaisten kehittämistoimien avulla. Työtä tehdään tiiviissä yhteistyössä alueen yhteistyökuntien ja matkailuyritysten kanssa valtakunnallisia kumppanuuksia hyödyntäen.

Tarjoamme paikan Visit Jyväskylä Regionin ammattitaitoisessa matkailutiimissä HiHu -Hiekkateiden hurmaa pyöräillen tuhansien järvien maakunnassa -hankkeen

PROJEKTIPÄÄLLIKÖLLE

määräaikaiseen tehtävään ajalle 1.12.2022 - 30.9.2023.

Projektipäällikön tehtävänä on vastata itsenäisesti hankesuunnitelman mukaisesta etenemisestä ja toteutuksesta, hankehallinnosta ja hankkeen viestinnästä. Projektipäällikkö on myös osa Visit Jyväskylä Regionin matkailutiimiä ja osallistuu säännöllisesti sen sisäiseen työskentelyyn. Tiimin lähityöpiste sijaitsee Jyväskylän keskustassa. Projektipäällikön työ edellyttää liikkumista Keski-Suomen alueella ja sen maastoissa, joten ajokortista ja oman auton käyttömahdollisuudesta on hyötyä.

Tehtävän kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto sekä kokemus vastaavantyyppisistä tehtävistä. Odotamme sinulta matkailualan tuntemusta, osaamista hankehallinnoinnista sekä hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa, hyviä tietoteknisiä taitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Edellisten lisäksi arvostamme kokemusta julkisten kilpailutusten toteuttamisesta, ymmärrystä gravel-pyöräilystä ja/tai pyöräilyreittityöstä sekä Keski-Suomen maakunnan ja sen matkailutoimijakentän tuntemusta.

Tehtävä alkaa 1.12.2022. Tehtävässä on koeaika.

Haastattelut pyritään järjestämään 12.10.2022 klo 12-16 välillä. Haastateltaviin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Matkailujohtaja Susanne Rasmus, puh. 0400 885 786
ke 28.9. klo 8.00-9.00 ja 10-11 sekä ke 5.10. klo 9-15
Matkailukoordinaattori Johanna Maasola, p. 050 448 2954
ke 28.9. klo 13-16 välillä ja ma 3.10. klo 13-16, ti 4.10. klo 15-16

Lisätietoja

Matkailu

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on yli 9000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: 40100 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat