Skip to main content
test
Projektipäällikkö, Ympäristökonsultointi - FCG Konserni (FCG Finnish Consulting Group Oy)

FCG Finnish Consulting Groupin ympäristöselvitysten liiketoiminta etsii koko valtakunnassa arvostettuun tiimiinsä

YMPÄRISTÖKONSULTOINNIN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Meillä FCG Finnish Consulting Groupissa on ilo olla mukana suurissa tuulivoima- ja sähkönsiirtohankkeissa, joihin liittyen teemme muun muassa ympäristövaikutusten arviointeja. Ja tämä on se kohta, jossa juuri sinä tulet kuvioon mukaan!

Etsimme ihmistä, joka:

• Ymmärtää YVA-prosessin ominaisuudet ja ympäristölainsäädännön lainalaisuudet.
• Tuntee tuulivoima- ja/tai sähkönsiirtohankkeiden keskeiset vaikutukset ja niiden arviointimekanismit
• Hallitsee projektiliiketoiminnan keskeiset periaatteet ja monialaisten projektiryhmien ohjaamisen toimintamallit
• Osaa priorisoinnin sekä ajanhallinnan jalon taidon
• Kykenee toimimaan vahvassa vuorovaikutuksessa asiakkaiden, viranomaisten ja muiden sidosryhmien kanssa
• Asuu Suomessa - paikkakunnalla ei ole merkitystä, työryhmät koostuvat eri paikkakuntien ihmisistä ja hankkeita on ympäri Suomen.
• On kouluttautunut ympäristöalalta (FM, DI, Ins. amk) ja on aiemmin työskennellyt konsulttina tai viranomaisena.
• Erityisesti on innostunut ympäristökonsultoinnista, haluaa kehittyä työssään ja olla mukana kansallisesti merkittävissä uusiutuvan energian hankkeissa!

Entä mitä me tarjoamme? Tulevaisuutta luotaavan ja rakentavan työn sekä uudistuvan ja hyvien ihmisten työyhteisön. Uskomme itseohjautuvuuteen ja ammatillisen kehittymisen paikkojen tarjoamiseen. Nauramme paljon ja tuemme toisiamme.

Olemme myös Great Place to Work -sertifioitu työpaikka. Toimimme ketterien periaatteiden mukaisesti ja odotamme myös sinulta itseohjautuvuutta, systemaattisuutta sekä ennen kaikkea asiakassuuntautuneisuutta. Tarvittaessa koulutamme ja tuemme sinua kehittymään alasi parhaaksi asiantuntijaksi ja projektityön ammattilaiseksi. Käytössäsi on myös inhouse coachimme, jotka tukevat uralla kehittymistäsi ja ratkaisevat kanssasi arjen ongelmia.

Miltä tämä kuulostaa? Olisiko sinun osaamisesi ja meidän tapamme toimia hyvä match?

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Jos haluat kysyä lisää, voit olla yhteydessä johtaja Ville Nikkilään (p. 040 516 1828, e. ville.nikkila@fcg.fi). Hae tehtävään vapaamuotoisella hakemuksella ja CV:llä sivujemme kautta 31.7.2022 kello 23 mennessä. Ole kuitenkin ripeä, aloitamme haastattelut hakuprosessin aikana ja pyrimme täyttämään paikat mahdollisimman pian.

Lisätietoja

FCG – Hyvän elämän tekijät!

FCG Finnish Consulting Group on Suomen suurimpia konsulttialan yrityksiä. Me FCG:llä luomme sujuvaa, turvallista ja tasavertaista arkea Suomessa ja maailmalla. Olemme kuntien, yritysten ja yhteisöjen kumppani monialaisessa yhdyskuntasuunnittelussa, osaamisen kehittämisessä, hyvän hallinnon edistämisessä ja ohjelmistokehityksessä. Työskentelemme kansainvälisten rahoituslaitosten ja ministeriöiden kanssa edistääksemme parempaa elämää myös kehittyvissä maissa. Konsernissa työskentelee 800 osaajaa ympäri maailman. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli 71 miljoonaa euroa. www.fcg.fi

Sinulle suositellut työpaikat