Projektipalvelusihteeri / TREDU - Tampereen kaupunki

Ammatillista etumatkaa - Rohkee, Retee ja Reilu Tredu. Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella Pirkanmaalla, palveluita tarjotaan valtakunnallisesti. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000 nuorta tai aikuista. Henkilöstöä on noin tuhat. Tredu palvelee yrityksiä henkilöstön osaamisen kehittämisessä. Tredu tarjoaa yrityksille mm. täydennyskoulutusta, osaavia työntekijöitä ja opiskelijoita oppisopimuksella ja koulutussopimuksella. Ammatilliseen koulutukseen hakeudutaan sekä jatkuvan haun, että yhteishaun kautta.

Tredun kehittäminen ja innovaatiotoiminta -yksikössä toimii projektitoimisto, jonka tehtävänä on koordinoida ammatillisen koulutuksen ja lukiokoulutuksen kehittämisprojekteja, huolehtia niiden talous- ja hallintotehtävistä sekä tuki- ja neuvontapalveluista projektitoimijoille.

Haemme määräaikaista projektipalvelusihteeriä ajalle 17.8.2020-31.12.2021.

Projektipalvelusihteerin tehtäviin kuuluu Tredun ja lukiokoulutuksen ulkoisella rahoituksella toteutettavien kehittämisprojektien talous- ja hallintotehtävien hoitaminen. Keskeisimpiä tehtäviä ovat projektien päivittäistalouden hoitaminen ml. palkkojen kohdentaminen projekteille, budjetointi ja ennustaminen yhteistyössä projektipäälliköiden kanssa, talousseuranta ja raportointi projektipäälliköille ja rahoittajille ja tarvittaessa osallistuminen projektien työajanseurantojen hyväksymiskierron toteuttamiseen. Lisäksi projektipalvelusihteeri osallistuu projektien taloudenhoidon prosessien kehittämiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on vähintään soveltuva toisen asteen tutkinto.

Eduksi lasketaan aikaisempi kokemus projektitehtävistä tai taloushallintotehtävistä, hyvät yhteistyö- ja asiakaspalvelutaidot, OVTESin ja KVTESin tuntemus sekä oma-aloitteisuus ja kyky itsenäiseen työskentelyyn.

Pyydämme, että merkitset hakemukseesi kelpoisuutesi ja liität kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen KuntaRekryyn. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Anne Nousiainen, puh. 0408016995, sähköposti etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Haku päättyy 5.8.2020.

Lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä puh. 040 806 3184.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa Anne Nousiainen, puh. 0408016995 sähköposti anne.nousiainen@tampere.fi

Ammatillinen koulutus TREDU
Osoite: Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!