Skip to main content
test
Projektisuunnittelija - Rovaniemen kaupunki

Oletko kiinnostunut ratkaisujen löytämisestä työnhakijoille ja työnantajille? Haluaisitko olla mukana kehittämässä uudenlaisia työllisyyspalveluja yhdessä työnhakijoiden, työnantajien ja laajan yhteistyöverkoston kanssa?

Rovaniemen kaupungin työllisyyspalveluiden hallinnoima Osaamo -kohtaantoa edistämässä ESR-hanke hakee tiimiinsä kehittämistaitoista projektisuunnittelijaa määräaikaiseen toimeen 30.6.2023 saakka.

Osaamo -kohtaantoa edistämässä ESR-hankkeella haetaan ratkaisuja työelämän kohtaantohaasteisiin. Konkreettisen asiakastyön lisäksi rakennetaan toimintamallia, joka tuo yhteen työvoiman ja työnantajat sekä keskeiset työllisyyden edistämisen ja koulutuksen toimijat. Hankkeen päätoteuttaja on Rovaniemen kaupunki ja osatoteuttajia ovat Lapin yliopisto, Lapin ammattikorkeakoulu Oy ja Rovaniemen koulutuskuntayhtymä.

Projektisuunnittelijan tehtäväkokonaisuuksiin kuuluvat: viestintä, Osaamon toimintamallin sekä työllisyyden edistämisen kokonaisuuden kehittäminen ja kuvaaminen, Osaamon digitaalisten alustojen ja asiakastietojärjestelmän kehittäminen ja ylläpito sekä osallistuminen hankehallintoon. Lisäksi projektisuunnittelijan tehtäviin kuuluu työnhakija-, työnantaja- ja verkostoyhteistyön toteuttaminen, kehittäminen, kuvaaminen sekä juurruttaminen.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto tai ammatillinen tutkinto. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyviä tiimityötaitoja. Eduksi katsotaan osaaminen ja kokemus hankehallinnosta, kehittämistyöstä, verkostoyhteistyöstä, asiakastyöstä, työllisyyden palvelujärjestelmästä ja viestinnästä sekä hyvä englannin kielen taito.

Projektisuunnittelijan tehtäväkohtainen palkka on 3 368,14 euroa. Mahdolliset lisät ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Viikkotyöaika on 36 h 15 min ja työssä sovelletaan liukuvaa työaikaa. Tehtävän aloitus sopimuksen mukaan. Toimessa noudatetaan 4 kk koeaikaa.

Toimea haetaan jättämällä hakemus Rovaniemen kaupungin sähköiseen työnhakupalveluun osoitteessa www.rovaniemi.fi/rekry. Mikäli hakijalla ei ole mahdollisuutta tehdä sähköistä hakemusta voi hakemuksen toimittaa osoitteella: Rovaniemen kaupunki, Kirjaamo, Koskikatu 27, 3.krs, 96100 Rovaniemi. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike.

Hakuaika päättyy 22.8.2022 klo 15:00. Pyydämme sinua huomioimaan, että myöhässä tulevia hakemuksia ei voida ottaa huomioon. Pyrimme pitämään haastattelut 25.8.2022.

Toimen täyttämisessä noudatetaan anonyymiä rekrytointimenettelyä. Käytännössä rekrytointiprosessin ensimmäisessä vaiheessa työhakemuksen avoimiin kysymyksiin ei tule sisällyttää tietoja esim. iästä, äidinkielestä tai sukupuolesta.Taustatiedoissa kysyttävät tiedot eivät näy rekrytoivalle esimiehelle. Tavoitteenamme on anonyymin rekrytointimenettelyn avulla kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen ja työkokemukseen.

Lisätietoja

http://www.rovaniemi.fi/osaamo

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

projektipäällikkö Joni Minkkinen, +358 40 535 8052,
joni.minkkinen@rovaniemi.fi

Lisätietoja

Rovaniemen kaupunki, Konsernihallinto, Strateginen suunnittelu, Elinkeino- ja työllisyyspalvelut

Arktisella pääkaupungilla on jotain, mitä muilla ei ole. Elämme itsevarmasti ja avoimin mielin nykyhetkessä. Uskallamme katsoa tulevaisuuteen sekä luoda kunnianhimoisia ja rohkeita ideoita, jotka ovat kiinnostavia myös kansainvälisesti. Olemme pohjoisen taian koti, joka pursuaa arktista osaamista, omintakeisuutta ja asennetta. Elämänrytmimme on kiehtovan erilainen. Sitä ylläpitää yli 60000 rovaniemeläistä sekä täällä vierailevat lukuisat ystävämme. Rovaniemellä, Euroopan laajimmalla kaupungilla, on värikäs historia, jonka kerroksia tuomme esiin uusin tavoin. Olemme paljon enemmän kuin jälleenrakennettu kaupan, liikenteen, hallinnon ja matkailun keskus. Kun Rovaniemen valitsee kotikaupungikseen, voi olla varma, että se herättää kutkuttavaa kateutta, kertoo rohkeudesta ja antaa kenen tahansa persoonaan särmää. Valikoitui asuinpaikaksi sitten eläväinen keskusta tai jokin sitä ympäröivistä kylistä, voi täällä kokea aidointa Lappia ja vahvaa yhteishenkeä.


Osoite: Koskikatu 25, 96200 Rovaniemi

Sinulle suositellut työpaikat