Projektisuunnittelija / Kulttuuripalvelut - Tampereen kaupunki

Haemme taidelähtöisten toimintojen projektisuunnittelijaa Taidetta, osallisuutta ja sosiaalisia innovaatioita
(TOSI) -hankkeeseen. Tehtävä on määräaikainen ajalla 15.3.2021-30.6.2023. Hankkeen toteuttavat Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Kulttuurikeskus PiiPoo ja Tampereen kaupunki. Hanketta rahoittaa Keski-Suomen ELY-keskus Euroopan sosiaalirahaston tuella.

TOSI-hankkeessa edistetään työelämän ulkopuolella olevien alle 30-vuotiaiden nuorten osallisuutta matalan kynnyksen taidelähtöisellä toiminnalla. Samalla luodaan taiteilijoille uusia työskentelymahdollisuuksia. Syntyneet toimintamallit viedään osaksi muun muassa kehitteillä olevaa Pirkanmaan kulttuurihyvinvointitarjotinta.

Projektisuunnittelija vastaa Tampereen hankeosion tavoitteiden toteutumisesta. Hän työskentelee osana nuorten Ohjaamon monialaista tiimiä ja raportoi hankkeen toteutumisesta sovitulla tavalla. Päätehtävänä on taidelähtöisiä menetelmiä hyödyntäen toteuttaa nuorten yksilö- ja ryhmätoimintoja, joissa edistetään muun muassa nuorten sosiaalista kuntoutumista ja työelämään ohjautumista. Työ sisältää nuorten työ- ja toimintakyvyn seurantaa sekä hankkeen asiakas- ja verkostotyön koordinointia. Projektisuunnittelija jalkautuu tarvittaessa nuorten pariin.

Projektisuunnittelija solmii kumppanuuksia taidealan ja työllisyyspalveluiden välillä ja osallistuu toiminnan palvelumuotoiluun. Hän tekee kiinteää yhteistyötä Kulttuurikeskus PiiPoon yhteisötaiteilijoiden kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto ja kahden vuoden työkokemus kulttuurialalta.

Odotamme hakijoilta vankkaa taidekentän ja -toiminnan tuntemusta sekä kokemusta ja näkemystä nuorten kanssa tehtävästä kehittämistyöstä. Sosiaali- ja työllisyyspalveluiden sekä ESR-hankkeiden tuntemus katsotaan eduksi. Toivomme kykyä työskennellä niin itsenäisesti kuin osana monimuotoista työyhteisöä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimiesimies Ilkka Peltomaa, puh. 044 4314522, etunimi.sukunimi@tampere.fi.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Hakuaika päättyy 10.3.2021. Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi.

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
http://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin

Tutustu työnantajaan

Tiimiesimies Ilkka Peltomaa, puh. 044 431 4522, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelut / Kulttuuripalvelut
Osoite: 33101 Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalvelut ovat osa elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualuetta. Tuotamme tavoitteellisia, yksilöllisiä ja työelämälähtöisiä kumppanuuteen perustuvia palveluita työnhakija- ja yritysasiakkaille. Tavoitteenamme on kehittää työnhakijoiden osaamista ja työelämätaitoja sekä edistää työnantajien osaavan työvoiman saatavuutta Tampereella ja Pirkanmaalla. Koordinoimme Tampereen kaupungin maahanmuuttotyötä sekä kansainvälisten osaajien houkutteluun liittyviä yrityspalveluita. Kasvupalvelukokonaisuuteen kuuluu myös Tampereen kaupungin yritys- ja työnantajapalvelujen järjestäminen ja kehittäminen.

Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka