Skip to main content
test
Projektisuunnittelija: Pohjois-Karjalan hyvinvointialue; määräaikainen (id6493) - Siun sote

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue hakee valmisteluhenkilöstöä valmistelemaan Siun soten siirtymistä hyvinvointialueelle 1.1.2023. Tiivis, n. 10 hlön valmistelutiimi muodostuu vastuuvalmistelijoista, joiden tehtävänä on valmistella kitkaton ja sujuva hallinnollinen muutos Siun soten ja alueen muiden toimijoiden kanssa yhteistyössä.

Pohjois-Karjalan hyvinvointialueella on haettavana 17.8.2022 klo 15:00 mennessä PROJEKTISUUNNITTELIJAN määräaikainen tehtävä

Projektisuunnittelijana pääset mukaan siltaamaan palvelujen järjestämisvastuun siirtoa kuntayhtymästä hyvinvointialueelle erityisesti asiakasnäkökulmasta. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä Siun soten toimialuejohdon, palvelujohdon, ict-valmistelun ja viestinnän kanssa.

Tehtävä on määräaikainen 31.12.2022 saakka.

Palvelujen järjestämisen projektisuunnittelijana aikataulutat, koordinoit, valmistelet, seuraat ja raportoit palvelujen järjestämisen tiekartan tehtävien etenemistä. Toimit osana hyvinvointialueen valmistelusta vastaavaa tiimiä. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä erityisesti Siun soten toimialuejohdon, palvelujohdon, ict-valmistelun ja viestinnän kanssa. Tehtävänäsi on hahmottaa vuodenvaihteessa palvelujen järjestämisessä tapahtuvien välttämättömien muutosten kokonaisuus ja toimialuejohdon tukena koordinoida ja valmistella sen etenemistä. Kokoat yhteen palvelujen järjestämisessä tapahtuvat muutokset asiakasnäkökulmasta ja suunnittelet tarvittavan asiakasviestinnän yhdessä johdon ja viestinnän kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Valmistelun aikataulun vuoksi Siun soten toiminnan ja organisaation tuntemus on tehtävässä välttämätöntä. Arvostamme myös sote-alan yleistä tuntemusta. Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä vastuullista ja itseohjautuvaa työotetta.

Projektisuunnittelijan esimiehenä toimii hyvinvointialueen muutosjohtaja ja työpiste sijaitsee Joensuussa. Työtä voi tehdä sopimuksen mukaan osin etänä.

Tehtävä täytetään mahdollisimman pian. Tehtävässä on koeaika.

Tehtäväkohtainen palkka on 3305,73 €/kk, mahdolliset lisät ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Lisätietoja: muutosjohtaja Elina Felin, p. 013 330 9850, tavoitettavissa 8.8.2022 alkaen.

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Joensuussa 4.8.2022

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-6493
  • 4.8.2022 - 17.8.2022 15:00
  • KuntaJoensuuPohjois-Karjala

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat