Skip to main content
test
PROJEKTISUUNNITTELIJA, Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus -hanke (yli 12kk) - Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä

Haluatko työskennellä yhteiskunnallisesti ajankohtaisen kehittämistyön parissa?

Haemme innokasta ja motivoitunutta projektisuunnittelijaa Keusoten Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus -hankkeeseen.

Keusoten Tulevaisuuden sote-keskus -hanke on aloitettu Sosiaali- ja terveysministeriön rahoittamana kahdeksan osaprojektin kokonaisuutena vuonna 2020 ja siihen on myönnetty täydennysrahoitusta vuosille 2022 - 2023.

Projektisuunnittelijan tehtävä on aikuistuvien nuorten palvelujen toimintamallin luominen ja palvelupolun kehittäminen lastensuojelun, mielenterveys-, päihde- ja sosiaalipalvelujen, perhepalvelujen, asiakasohjausyksikön ja maahanmuuttajapalveluiden kanssa. Jälkihuoltonuorten palvelut integroidaan lastensuojelusta mielenterveys-, päihde- ja sosiaalipalveluihin ja siellä omaksi palvelukokonaisuudeksi. Projektisuunnittelija tekee jalkautuvaa työtä lähellä substanssia kuuden kunnan alueella. Projektisuunnittelija osallistuu myös muuhun hankkeeseen liittyviin tehtäviin, kuten viestintään, raportointiin sekä muun materiaalin luomiseen.

Nautit tehtävästä, mikäli olet itseohjautuva, hyvä organisoija ja kehittämisestä innostunut. Tehtävässä tarvitaan monialaisen sote-työskentelyn ja asiakasohjauksen tuntemusta. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja tiimityötaidot sekä kyky löytää ratkaisuja vaihtuvissa tilanteissa. Omaat verkostomaisen työskentelyotteen ja olet asiakaslähtöinen.

Tehtävässä suoriutuminen edellyttää monipuolista kokemusta mielenterveys-, päihde- ja sosiaalipalveluista, aikuistuvista nuorista, aikuissosiaalityöstä, kehittämistyöstä ja hankkeiden onnistuneesta toimeenpanosta. Kelpoisuusehtona on soveltuva sosiaalihuollon ammattikorkeakoulututkinto.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn, jonka tukena on osaava ja tiivis työyhteisö. Työpiste tulee olemaan Hyvinkäällä, mutta työskentelyalueena on koko Keusote. Käytössäsi on Keusoten yhteiset henkilöstöetuudet sekä laaja työterveyshuolto.

Tietoja palvelussuhteesta:

  • Määräaikainen työsuhde 1.8.2022 - 31.12.2023.
  • Tehtäväkohtainen palkka on 3288e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.
  • Tutustu linkin kautta Keusoteen sekä rekrytointiin ja näe vaadittavat luvat. Avaa Keusoten rekrytointi sivu tästä.
Lisätietoja antavat:Haku päättyy torstaina 30.6.2022 klo 14.00.
  • Haastattelut järjestetään viikolla 29.
Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Sinulle suositellut työpaikat