Skip to main content
test

Kainuun Museo hakee projektitutkijaa yhden vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen 26.6.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Kainuun Museolla ja Lahden museoilla on yhteinen Kulttuuriympäristötieto hyötykäyttöön -hanke, jossa edistetään kulttuuriympäristötiedon digitalisointia. Hankkeen tavoitteena on ottaa käyttöön Collecte-kokoelmanhallintaohjelman tietokanta viranomaisten kesken.

Projektitutkijan tehtäviin kuuluu muun muassa osallistuminen tietokannan kehittämiseen sekä Kainuun kuntia koskevan kulttuuriympäristötiedon kokoamiseen ja digitalisoimisen valmisteluun. Hankkeen loppuvaiheessa luodaan ohjeet tuleville rakennusinventoinneille.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto tai soveltuva erikoisammattitutkinto. Työssä on eduksi työkokemus esimerkiksi rakennusinventointien tai kulttuuriympäristöselvitysten tekemisestä, inventointitietojen digitalisoimisesta ja rakennusperinnön tuntemuksesta. Arvostamme hyviä yhteistyö-, tietotekniikka- ja viestintätaitoja, organisointikykyä sekä itsenäistä työotetta. Työ edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Tehtävä on hankkeen keston vuoksi määräaikainen ja siinä noudatetaan toimistotyöaikaa (36 t 15 min viikossa). Palkkaus määräytyy KVTES:n ja tehtävän vaativuuden arvioinnin mukaisesti. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Hakemukset pyydetään toimittamaan 12.6.2023 klo 12 mennessä sähköisesti osoitteessa https://www.kuntarekry.fi/

Kirjalliset hakemukset voi lähettää osoitteella Kajaanin kaupunki, Kirjaamo, PL 133, 87100 Kajaani. Kuoreen merkintä "Projektitutkija Kainuun Museo".

Tehtävän täyttämisessä otetaan ensisijaisesti huomioon Kajaanin kaupungin lomautusuhan alla olevat työntekijät, lomautettavat ja työnteon keskeytyksen alaiset henkilöt, mikäli he täyttävät tehtävän kelpoisuusehdot.


ASTU KAJAANIN AIKAVYÖHYKKEELLE

Kajaani sijaitsee keskellä Suomea toimivien liikenneyhteyksien, upeiden vaaramaisemien ja vesistöjen ympäröimänä. Viihtyisää kaupunkiympäristöä kehitetään ja hoidetaan jatkuvasti kuntalaisten iloksi ja hyvinvoinnin lisäämiseksi.

On todistettu, että Kajaanissa vuorokauteen mahtuu 26 tuntia. Viikkojen, kuukausien ja vuosien kuluessa siitä kertyy paljon ylimääräistä aikaa. Aikaa tehdä sitä mitä olet aina halunnut tehdä. Aikaa kasvaa ja unelmoida.

Kyseessä onkin ihan oma aikavyöhykkeensä, jolla on mahdollista toteuttaa asioita, joista monissa kaupungeissa voi vain haaveilla. Kajaanin aikavyöhyke sopii sinulle, joka haluat harrastaa ja nauttia vapaa-ajasta. Toteuttaa itseäsi, saada asioita aikaan työelämässä ja viettää aikaa perheesi kanssa. Täällä sinun ei tarvitse valita tärkeiden asioiden väliltä.

Lue lisää elämästä Kajaanissa: www.kajaani.fi/267

Lisätietoja

http://www.kajaani.fi
https://www.kajaani.fi/kulttuuri-ja-liikunta/kainuun-museo/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Museonjohtaja Antti Mäkinen, 044 7100 450, etunimi.sukunimi@kajaani.fi

Lisätietoja

Kainuun Museo

Kajaani on 37 000 asukkaan Kainuun maakuntakeskus ja maakunnan korkeimman osaamisen, monipuolisimman elinkeinoelämän sekä erikoiskaupan ja palvelujen keskus. Kajaanin kaupungin 2 000 hengen henkilöstö on osaavaa ja muutosvalmista.

Lyhyet välimatkat takaavat, että Kajaanissa arki on helppoa ja sujuvaa. Vahvuutemme on neljä vuodenaikaa ja luonto on lähellä aivan kaupungin ytimessäkin, lännessä avautuu Kainuun meri, Oulujärvi.

Kajaani on pitkät perinteet omaava kulttuurikaupunki. Eino Leino ja Elias Lönnrot liittyvät tiiviisti kaupungin historiaan. Laajat harrastusmahdollisuudet tanssista hiihtoon täyttävät vapaa-ajan tarpeet ja naapurissa Vuokatissa on maan suurin ja monipuolisin vapaa-ajan ja matkailun keskus.


Osoite: Asemakatu 4, 87100 Kajaani

Sinulle suositellut työpaikat