projektityöntekiijä - sijaisuus - Pudasjärven kaupunki

Etsimme projektityöntekijän sijaista ELY-keskuksen rahoittamaan Vahvaksi-hankkeeseen S21782. Projektityöntekijänä pääset projektipäällikön kanssa työskentelemään osana työllistämisen tiimiä. Tiimin muodostavat kaupungin oma työllistäminen, kuntouttava työtoiminta ja työpajatoiminnot. Työllisyyspalveluihin satsaaminen on yksi Pudasjärven kaupungin strategian keskeisiä painopisteitä.

Vahvaksi -hankkeen tavoitteena on luoda uusia paikallisia, ennaltaehkäiseviä hyvinvointi- ja työllisyyspalveluketjuja erityisesti osatyökykyisten osaamisen ja työkyvyn tunnistamiseen ja vahvistamiseen niin, että työllistyminen on mahdollista ja kannattavaa. Hankkeessa luodaan verkostomainen ja kustannustehokas malli näiden palvelujen tuottamiseen yhteistyössä kaupungin, Oulunkaaren kuntayhtymän, TE-toimiston, oppilaitosten sekä yhdistysten ja muiden toimijoiden kanssa.

Hankkeen tavoitteena on osatyökykyisten henkilöiden osallisuuden, aktiivisuuden, omavastuun ja työllistymisen edistäminen ja tukeminen koko palveluverkoston resursseja ja osaamista hyödyntämällä. Lisäksi hankkeessa kartoitetaan osatyökykyisille sopivat (piilo)työpaikat eri työnantajilla.

Vahvaksi -hankkeen avulla pyritään turvaamaan työvoiman saatavuus tulevaisuudessa ja helpottamaan ns. kohtaanto-ongelmaa.

Hanke on alkanut 1.10.2019 ja päättyy 31.3.2022.

Projektityöntekijän sijaisuus alkaa 1.12.2020 tai sopimuksen mukaan ja kestää 30.5.2021 saakka. Sijaisuus jatkuu mahdollisesti 30.11.2021 saakka.

Kelpoisuusvaatimukset: Työtehtävä vaatii taitoja, joilla saat osatyökykyisten mahdollisuudet esille ja onnistut löytämään sopivia palvelupolkuja yhdessä projektipäällikön kanssa. Toimit asiakkaan sparraajana ja vierellä kulkijana. Avainasemassa ovat sosiaaliset taidot ja ratkaisukeskeisyys. Lisäksi arvostamme hyviä digitaalisia valmiuksia. Vahvuutenasi on sote- tai pedagogisen alan koulutus. Bonuksia tulee muusta vahvasta työkokemuksesta hankeaiheeseen liittyen.

Valittavan on esitettävä hyväksyttävä rikosrekisteriote ennen työsuhteen alkua. Koeaika 3 kk. Palkkaus hankesuunnitelman mukaan.

Muista lähettää hakemuksesi 2.11.2020 klo 12.00 mennessä www.kuntarekry.fi kautta.

Lisätietoja

https://www.pudasjarvi.fi
https://www.pudasjarvi.fi/kaupunki-info/projektit-ja-hankkeet/vahvaksi

Tutustu työnantajaan

Lisätiedustelut 28.10.2020 klo 14-16, Irina Hallikainen, työllisyyspäällikkö, puh. 050 4058 409. Haastattelut tehdään viikoilla 45 -46.

Pudasjärven kaupunki, Hallintotoiminta, Työllisyyspalvelut
Osoite: Varsitie 7, 93100 Pudasjärvi

Maailman hirsipääkaupunki Pudasjärvi on noin 8000 asukkaan maaseutukaupunki Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin rajalla. Maakunnan hallinnollinen ja kaupallinen keskus Oulu on vain noin tunnin päässä kauniista pitäjästämme. Pudasjärven kaupunki korostaa toiminnassaan paikkakunnan elinvoimaisuuden vahvistamista ja hyvää palvelurakennetta.

Pudasjärven symboleita ovat Syötteen tunturialue hiihtokeskuksineen sekä kaupunkimme läpi virtaava Iijoki.

http://www.pudasjarvi.fi http://www.syote

Pudasjärven kaupunki korostaa toiminnassaan paikkakunnan elinvoimaisuuden vahvistamista ja hyvää palvelurakennetta.