Projektityöntekijä - Uudenkaupungin kaupunki

Projektityöntekijä - Uudenkaupungin kaupunki

Uudenkaupungin kaupunki hakee kaupunkisuunnitteluun määräaikaista projektityöntekijää 1.3.-31.12.2019 väliseksi ajaksi. Kaupunki käynnistää projektin, jonka tarkoituksena on tarkistaa rakennuskannan tietoja kiinteistöverotuksen pohjaksi. Tavoitteena on saattaa yli 5 m2 rakennukset kiinteistöverotuksen piiriin sekä parantaa kaupungin rakennusrekisteriä.

Projektityöntekijänä vastaat projektin käynnistämisestä, suunnittelusta ja toteutuksesta yhdessä perustettavan työryhmän kanssa.

Ensimmäisinä työtehtävinä tulee olemaan kaupungin kiinteistöverotietojen nykytilan selvitys, vanhojen tarkistusten läpikäynti ja tarkemman projektisuunnitelman laadinta. Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi tarkistustyössä on tarkoitus käyttää laajasti eri tietolähteitä ja menetelmiä. Paikkatietoanalyysien ja rekisterivertailujen tekoon on käytössä kuntatietojärjestelmä Trimble Locus.

Työ on hyvin itsenäistä, mutta tukea ja ohjeita työskentelyyn antavat kaupunkisuunnittelun ja rakennusvalvonnan asiantuntijat.

Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön ja mielenkiintoisen työtehtävän, jossa työn tuloksen voi nähdä oikeasti. Työpaikallamme on joustava työaika ja etätyömahdollisuus.

Tehtävän täyttämiseen sovelletaan 4 kuukauden koeaikaa. Palkkaus määräytyy kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) ja kunnassa tehdyn työn vaativuuden arvioinnin mukaan.

Tehtävään valittavan työntekijän tulee pystyä oma-aloitteiseen työskentelyyn ja hyvään projektinhallintaan. Tehtävä edellyttää järjestelmällisyyttä, tarkkuutta, ongelmanratkaisukykyä sekä yhteistyötaitoja. Lisäksi edellytämme suomen kielen erinomainen suullista ja kirjallista taitoa. Ajokortti ja oma auto ovat välttämättömiä.

Eduksi katsotaan
- perehtyneisyys paikkatieto- ja rakennusalaan
- kokemus paikkatieto-ohjelmistojen käytöstä
- kokemus rekisteritietojen käsittelystä
- Office-työkalujen (Word, Excel) osaaminen

Lisätietoja

http://uusikaupunki.fi

Paikkatietoinsinööri Johan Mikola, puh. 0440 885 725.

Uudenkaupungin kaupunki, kaupunkisuunnittelu
Osoite: Uusikaupunki

Uusikaupunki on 400-vuotias elinvoimainen ja idyllinen autokaupunki lounaisrannikolla Saaristomeren rannalla. Maailman kaunein saaristo alkaa jo kotiovelta. Meillä saat monipuoliset palvelut läheltä, ja kaupungin erinomaiset harrastusmahdollisuudet vievät sinut vaikkapa golfkentälle, kuntoputkeen tai veneilyn pariin.
Kaupungin palveluksessa on noin 1000 henkilöä. Kaupunki noudattaa savuttoman työpaikan periaatteita.

Tutustu työnantajaan