Projektityöntekijä - Pyhäjoen kunta

Projektityöntekijä - Pyhäjoen kunta

Projektityöntekijä kirjastoon

Pyhäjoen kirjasto hakee kirjastoalan projektityöntekijää työsuhteeseen 6 kuukauden ajaksi. Aloitus on 10.6. tai sopimuksen mukaan.

Pyhäjoelle ja Pudasjärvelle rakennetaan uudet kirjastot. Palkattavan projektityöntekijän tehtäviin kuuluu monipuolisten osallistavien menetelmien avulla kerätä eri asiakasryhmiltä sekä ei-käyttäjiltä toiveita ja näkemyksiä uusista kirjastotiloista ja palveluista. Työpajatyyppisen työskentelyn avulla kerätään ideoita, joitten pohjalta luodaan kuntalaisia mahdollisimman hyvin palvelevia tiloja. Hanketyöntekijä osallistuu suunnitteluun mahdollisesti yhdessä arkkitehdin kanssa. Hankkeen tarkoituksena on saada valmiit tilasuunnitelmat ja sisustussuunnitelmat kirjastoihin. Projektityöntekijä analysoi ja tekee yhteenvedot ryhmien toiveista ja kommenteista, esitteleet tulokset sidosryhmille sekä tekee loppuyhteenvedon. Hanketyöntekijä toimii sisustussuunnittelijan kanssa yhteistyössä, kun sisustussuunnittelija työstää ryhmätöiden perusteella suunnitelmia.

Pyhäjoella suunnitelmat ovat pitemmällä, Pudasjärvellä alussa.

Hanketyöntekijältä edellytetään kirjastoalan sekä fasilitoivien menetelmien tuntemusta ja kokemusta niiden käytöstä. Perustiedot tilasuunnittelusta lasketaan eduksi. Työ on itsenäistä. Työntekijän työpiste on Oulun pääkirjastossa. Työntekijän on pystyttävä matkustamaan paikkakuntien välillä ja kuntien sisällä, joten ajokortti ja auto ovat tarpeen. Työhön kuuluu lisäksi tutustumisia lähialueen uusiin kirjastoihin.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:in mukaisesti. Peruspalkka on 2 368,40€/kk.

Kirjasto- ja kulttuurijohtaja Heikki Lahnaoja, heikki.lahnaoja@pyhajoki.fi, 040 359 6170

Pyhäjoen kunta, Sivistystoimi, Kirjasto
Osoite: Ruukintie 1, 86100 Pyhäjoki

Pyhäjoen kunnankirjasto palkkaa projektityöntekijän. Työpiste on Oulun pääkirjastolla. Työntekijän on liikuttava laajalla alueella Pyhäjoella ja Pudasjärvellä.

Tutustu työnantajaan