Haemme Virtain kaupungin keskushallintoon innostunutta, oma-aloitteista ja toimeen tarttuvaa projektityöntekijää määräaikaiseen toimeen 31.10.2022 saakka.

Projektityöntekijä työskentelee viiden kunnan yhteisessä hankkeessa Digitaalinen tulevaisuus eri kokoisissa kunnissa. Hankkeen tavoitteena on edistää etätyötä ja monipaikkaista työtä luomalla toimintamalleja ja edellytyksiä, joita voidaan monistaa eri kuntiin. Työtehtäviin kuuluu mm. kunnan prosessien ja työvälineiden kartoitus sekä niiden kehittäminen, kuntien yhteisiin projektipalavereihin osallistuminen sekä yhteydenpito hankkeen projektipäällikköihin ja muiden kuntien projektityöntekijöihin.

Projektityöntekijältä edellytetään soveltuvaa opisto- tai korkeakoulututkintoa, hyvää tietoteknistä osaamista sekä kokemusta vastaavista työtehtävistä. Arvostamme lisäksi kokemusta kunnan tietojärjestelmien kehittämisestä ja hallinnasta, julkishallinnon tuntemusta sekä kokemusta projekteissa toimimisesta ja projektinhallinnasta.

Työsuhde alkaa elokuussa 2021 tai sopimuksen mukaan.

Palkkaus määräytyy kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan ja tehtävässä voidaan noudattaa koeaikaa.

Hakemukset projektityöntekijän toimeen pyydämme toimittamaan maanantaihin 2.8.2021 klo 15 mennessä Kuntarekryn sähköisen kanavan kautta.

Lisätietoja

https://www.virrat.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

22.7.2021 alkaen Kaisa Jaatinen, talousjohtaja, oto. hallintojohtaja, p. 044 715 1221, kaisa.jaatinen@virrat.fi

Lisätietoja

Kaupunginkanslia

Virrat on 6600 asukkaan maaseutumainen kaupunki hyvien liikenneyhteyksien varrella Ylä-Pirkanmaalla. Kaupunkimme palveluksessa on n. 360 eri alojen ammattilaista, jotka tekevät työtään laadukkaiden ja hyvien palvelujen tarjoamiseksi asukkaillemme. Meillä eletään turvallista ja onnellista arkea hienojen luonnonmaisemien keskellä.


Osoite: Virtaintie 26, 34800 Virrat

Sinulle suositellut työpaikat