test
Projektityöntekijä - Uudenkaupungin kaupunki

Etsimme tammikuun 2021 alussa alkaneeseen Kaveria ei jätetä -hankkeen Uudenkaupungin osahankkeeseen projektityöntekijän sijaista ajalle 1.12.2021-30.4.2022. Kaveria ei jätetä -hanke jatkuu 31.12.2022 asti ja sijaisuus saattaa jatkua.

Uusikaupunki on saanut valtionavustusta hankkeeseen osana Turun hallinnoimaa Kaveria ei jätetä -hanketta. Valtionavustushankkeet kehittävät ja ottavat käyttöön työkyvyn tuen ja tuetun työllistymisen menetelmiä sosiaali- ja terveydenhuollossa. Sosiaali- ja terveysministeriön rahoittamia hankkeita on yhteensä 22 kappaletta. Hankkeet tekevät tiivistä yhteistyötä Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskusohjelman, työllisyyden kuntakokeilujen, Kelan ja muiden sidosryhmien kanssa.

Projektityöntekijä on osa työikäisten palveluiden työllistämistiimiä. Työllistämistiimiin kuuluvat lisäksi sosiaaliohjaaja-tiimivastaava, kuntouttavan työtoiminnan ohjaaja, kaksi pajaohjaajaa, 3 työllisyysohjaaja, osa-aikainen maahanmuuttokoordinaattori, palvelukoordinaattori ja psykologi. Työikäisten palveluissa on työllistämistiimin lisäksi vastaanottava ja korjaavan työn tiimi.

Osahankkeeseen palkattava projektityöntekijä pilotoi laatukriteereihin perustuvaa työhönvalmennusta yhteistyössä muiden työhönvalmennusta toteuttavien toimijoiden kanssa. Projektityöntekijä osallistuu kehittämis-, sovellus- ja toteuttamistyöhön liittyen sosiaali- ja terveyspalveluissa sekä yhteistyöverkostoissa kehitettävään työttömien asiakkaiden työkyvyn tuen tarpeen ja tuotannon palveluketjujen ja -kokonaisuuksien mallintamiseen.

Kelpoisuusehtona on soveltuva sosiaalialan tutkinto. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä.

Hyvät vuorovaikutustaidot, kehittämismyönteisyys, kokemus työllistämistoimista ja itsenäinen työote ovat työtehtävän menestyksellisen hoidon kannalta keskeisiä ominaisuuksia. Eduksi katsomme myös projekti- ja hanketyön osaamisen. Tehtävässä noudatetaan 2 kuukauden koeaikaa. Työaika on 38,25 h/vko.

Tarjoamme haasteellista ja mielenkiintoista työtä sekä mukavan työyhteisön. Olemme rohkeita ja osaavia kehittäjiä ja palvelemme asiakkaita ammattitaidolla ja ystävällisesti. Palveluidemme laatu on meille tärkeää. Uudenkaupungin kaupunki on koulutusmyönteinen työnantaja. Työntekijämme saavat osallistua aktiivisesti työikäisten palvelujen kehittämiseen ja työikäisten palvelut on SHQS-mukaisen laadun tunnustuksen piirissä. Tarjoamme sinulle perehdytyksen työhösi, mukavan työyhteisön, esimiehen tuen ja mielenkiintoisen tehtävän työyksikössämme.

Tervetuloa mukaan rohkeaan, ystävälliseen ja osaavaan joukkoomme! Uuteenkaupunkiin ajat vain 45 min Raumalta ja tunnin Turusta. Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja

http://uusikaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Työikäisten palveluyksikön esimies Teija Ahokas, p. 040 839 8345 ja sosiaalityön johtaja Marika Lehtinen, puh. 040 486 0935.
E-mail: etunimi.sukunimi(at)uusikaupunki.fi.
Alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset esitetään mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoja

Uudenkaupungin kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus

UUSIKAUPUNKI on vuonna 1617 perustettu nuorekas ja aktiivinen noin 15 500 asukkaan viihtyisä teollisuus- ja satamakaupunki lounaisrannikolla. Seutukuntansa vahvan ja vetovoimaisen keskuksen menestys perustuu luovaan osaamiseen sekä julkisten palvelujen hyvään laatuun ja joustavuuteen. Kasvun mahdollisuudet nousevat aktiivisesta elinkeinopolitiikasta, ihmisläheisestä, merellisestä ympäristöstä ja yhteisestä tahdosta.

Uudessakaupungissa on erittäin hyvät liikuntamahdollisuudet, kuten kilometrin mittainen hiihtoputki, SRL:n hyväksymä ratsastuskoulu, useita kuntosaleja, lenkkipolkuja, 18-reikäinen golfkenttä, uimahalli ja paljon muuta. Myös kulttuurielämä on elävää. Uudessakaupungissa on teatteri, useita gallerioita, elokuvateatteri, lukuisia musiikkitapahtumia, kirjasto, musiikkiopisto ja monialainen Vakka-Suomen kansalaisopisto. Meillä on myös erinomaiset varhaiskasvatuspalvelut, koulut, lukio sekä ammattiopisto. Ainutlaatuiset harrastusmahdollisuudet vievät sinut vaikkapa golfkentälle, kuntoputkeen tai veneilyn pariin. Maailman kaunein saaristo alkaa jo kotioveltasi.

Kaupunki noudattaa savuttoman työpaikan periaatteita.

Sosiaali- ja terveyspalveluille on myönnetty SHQS laaduntunnustus.


Osoite: Välskärintie 2 C, 23500 Uusikaupunki

Sinulle suositellut työpaikat