test

Haemme opintojensa loppuvaiheessa olevaa tai juuri valmistunutta data-/teköälytieteilijää projektitehtävään ÄlyKaupunki-hankkeeseen HAMK Smart -tutkimusyksikköömme. Työ alkaa 1.1.2022 tai sopimuksen mukaan.

ÄlyKaupunki-hankkeessa tutkitaan vähähiilisyyden edistämistä kiinteistöjen lämmitysjärjestelmiä kestävästi optimoimalla. Muun muassa ilmanvaihdon ja lämmityksen parametreja seuraamalla sekä sisä- ja ulkoilmaa mittaamalla kerätään dataa, josta kehitetään teköälypohjainen malli kiinteistöjärjestelmästä. Tavoitteena on lämmitysjärjestelmää ohjaava laskentamalli, jossa huomioidaan adaptiivisesti ja ei-lineaarisesta vasteet järjestelmästä ja olosuhdemittauksista.

Odotamme hakijalta soveltuvia perustietoja- ja taitoja datatieteistä sekä vahvaa halua oppia uutta projektin aikana. Eduksi on kokemus vastaavista projekteista, joissa on käytetty työkaluina esimerkiksi Pythonin, MATLABin tai R:n kirjastoja. Toivomme myös kiinnostusta perehtyä kiinteistöjen toimintaan datan lähteiden ymmärtämiseksi.

Tehtävä on sovellettavissa myös diplomi- tai pro gradu -työn tekijälle.

Hakemukset Kuntarekryn kautta viimeistään 12.12.2021.

Lisätietoja tehtävästä antaa tutkimuspäällikkö Olli Koskela, olli.koskela@hamk.fi, puh. 050 476 1766, arkisin klo 9-17.

ÄlyKaupunki-hankkeen kotisivut: https://www.hamk.fi/projektit/alykaupunki/

Lisätietoja

https://www.hamk.fi/tutkimusyksikot/hamk-smart/
https://www.hamk.fi/projektit/alykaupunki/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa tutkimuspäällikkö Olli Koskela, olli.koskela@hamk.fi, puh. 050 476 1766, arkisin klo 9-17.

Lisätietoja

HAMK Smart

Hämeen ammattikorkeakoulu (HAMK) on yli 8 800 opiskelijan ja noin 680 asiantuntijan osaajaorganisaatio. Tavoitteenamme on rakentaa arvostettu kansainvälinen korkeakoulu, joka on toiminta-alueensa johtava innovaatioiden ja yrittäjyyden edistäjä, väestön osaamistason kohottaja ja joustava työelämän yhteistyökumppani.

HAMK Smart -tutkimusyksikössä tutkitaan data-analytiikan ja digitalisaation mahdollisuuksia bio- ja kiertotalouden, hyvinvoinnin, koulutuksen sekä teollisuuden ja liikenteen aloilla. Data-analytiikka ja digitalisaatio mahdollistavat uudenlaisen lähestymistavan erilaisiin työelämän haasteisiin. Tutkimusalueidemme asiantuntijoissa yhdistyy kokemuksen tuoma substanssiosaaminen fokusalueiltamme ja kyky hyödyntää teknologioiden tarjoamia mahdollisuuksia uusien ratkaisujen löytämiseksi. Lisäksi toimimme tiiviissä yhteistyössä HAMKin muiden tutkimusyksiköiden kanssa hyödyntäen heidän osaamistaan.


Osoite: Vankanlähde 9, 13100 Hämeenlinna

Sinulle suositellut työpaikat