Skip to main content
test
Projektityöntekijä (hortonomi tai vastaava) - Rauman kaupunki

Haemme projektityöntekijäksi itsenäiseen työskentelyyn kykenevää hortonomia, hortonomiopiskelijaa tai vastaavaa viher- ja katualueiden paikkatiedon keräämiseen ja tallentamiseen Trimble Locus/Trimble Locus Cloud -järjestelmään.
Paikkatiedon luominen ja tallentaminen on osa kaupungin infraomaisuuden hallintaa. Tukenasi projektissa sinulla on Rauman kaupungin paikkatietopalveluiden, viheralueiden kunnossapidon ja suunnittelun sekä katujen kunnossapidon ammattilaiset.

Edellytämme kasvillisuuden ja vihertuotannon tuntemusta. Työ vaatii itsenäistä liikkumista ympäri kaupunkia, joten B-luokan ajokortti on välttämätön. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Hakemuksen jättäminen: Sähköisesti järjestelmän kautta (www.rauma.fi/rekry)

Lisätietoja

http://www.rauma.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa viheraluepäällikkö Kustaa Elsilä, puh. 0500 723 346 tai kaupunginpuutarhuri Mari Pohjalainen, puh. 044 793 4678.

Lisätietoja

Rauman kaupunki, tekninen toimiala, aluepalvelut, wihertoimi

Rauma on vetovoimainen 40 000 asukkaan meri- ja kulttuurikaupunki. Rauman kaupungin palveluksessa on noin 3000 työntekijää. Kehitämme aktiivisesti toimintaamme sekä organisaatio- ja palvelurakenteitamme. Henkilöstön hyvinvointi ja hyvä työilmapiiri ovat meille tärkeitä asioita. Rauman kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Isometsäntie 3, 26100 Rauma

Sinulle suositellut työpaikat