Skip to main content
test

Tervetuloa

PROJEKTITYÖNTEKIJÄKSI
IKÄÄNTYNEIDEN JA VAMMAISTEN PALVELUIDEN TULOSALUEELLE

Ikääntyvien liikuntaneuvonta on osa henkilökohtaista terveysneuvontaa. Se voi olla yksilöllistä tai ryhmässä tapahtuvaa. On tärkeää tunnistaa terveytensä kannalta liian vähän liikkuvat ikääntyvät ja ohjata heidät toimintakykyään vastaavaan liikuntaan. Myös vanhustyön ammattilaisille ja vapaaehtoisille tulisi tarjota lisäkoulutusta ikääntyvien liikunnan ohjaamisesta ja tukea heitä ryhmien koordinoinnissa.

Etsimme ikääntyneiden ja vammaisten tulosalueelle projektityöntekijää määräaikaiseen tehtävään ajalle 19.9.22-31.12.22.
Olisitko se Sinä?

Projektityöntekijän tehtävänä on kohdata liikunnanohjaajana niin itsenäisesti tai palvelujen piirissä olevia kotona asuvia ikääntyviä ja ikääntyneiden palveluiden hoivayksiköissä olevia asukkaita.
Kotona asuvien ikääntyvien osalta työn tekemisen keinoina voi olla esimerkiksi ryhmien ohjaaminen eri yhdistysten tapaamisissa, taloyhtiöissä tai taajamissa järjestettävissä avoimissa tuolijumpissa. Tehtävässä korostuu tältä osin myös neuvonnan antaminen mm. liikunnan merkityksestä, ravinnosta ja kaatumisten ehkäisystä. Tavoitteena on kartoittaa ammattilaisten ja kolmannen sektorin kanssa tehtävän yhteistyön kautta, millä eri keinoin toimintakyvyltään eritasoisten ikääntyvien arkiliikkumista voidaan lisätä.
Ikääntyneiden hoivayksiköissä tehtävässä työssä korostuu mielekkään toiminnan suunnittelu ja koordinointi käytännön tasolla yhdessä yksiköiden henkilöstön kanssa. Työntekijöiden innostaminen ja kouluttaminen liikunnan ohjaamiseen on osa työnkuvaa.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn ja mahdollisuuden tehdä työtä ikääntyvien parissa eri verkostoissa. Tehtävä vaatii itsenäistä työotetta ja oman auton käyttöä.
Haemme joukkoomme myönteisessä hengessä työtään tekevää oma-aloitteista ammattilaista. Projektityöntekijän tehtävään vaaditaan soveltuva sosiaali- tai terveydenhuollon korkeakoulututkinto tai vastaava aiempi opistotason tutkinto tai muu soveltuva opisto/ amk-tutkinto. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain (1227/2016) 48§:n mukainen rokotussuoja.

Työ alkaa 19.9.2022 tai sopimuksen mukaan. Työaikamuoto on toimistotyöaika. Tehtävän palkkaus määräytyy SOTE-tes:n ja työn vaativuuden arvioinnin mukaan 2621 €.
Tehtävässä noudatetaan kuukauden koeaikaa.

Kiinnostuitko? Lähetä sähköinen hakemus Kuntarekry.fi -palvelun kautta 22.8.2022 klo 12:00 mennessä. Haastattelut ovat 26.8. ja 29.8.

Lisätietoja antaa palvelusuunnittelija-palveluvastaava Tanja Sillanpää puh. 03 6801 944 tai sähköpostilla tanja.sillanpää@janakkala.fi

Lisätietoja

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/janakkalan-kunta/
http://www.janakkala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa palvelusuunnittelija-palveluvastaava Tanja Sillanpää puh. 03 6801 944 tai sähköpostilla tanja.sillanpää@janakkala.fi

Lisätietoja

Ikääntyneiden ja vammaisten palveluiden asiakasohjausyksikkö

Lähes 17 000 asukkaan Janakkala sijaitsee Suomen kasvukäytävän keskipisteessä. Visionamme on elinvoimaa vahvistamalla kasvaa 20 000 asukkaan virkeäksi ja viihtyisäksi kunnaksi. Janakkala on luonnon helmassa ja silti kaikki arjen palvelut ovat käden ulottuvilla ja naapurikaupunkien syke vartin päässä. Janakkalaa halkoo niin Suomen päärata, Helsinki – Tampere moottoritie kuin Hiidenjoki, jotka liikuttavat notkeasti niin pendelöijiä kuin retkeilijöitä. Janakkalalaisilla uimapaikka on yhtä lähellä kuin kauppa, nokipannukahville pääsee yhtä helposti kuin kuntosalille. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Tämä tiedetään ja siihen satsataan Janakkalan kunnassa, joka työllistää reilut 1000 henkilöä moninaisiin tehtäviin.


Osoite: Tapailanpiha 7 B, 14200 Turenki

Sinulle suositellut työpaikat