test
Projektityöntekijä Juuka - Lieksan kaupunki

Lieksan kaupungin hallinnoimassa Kohti työtä ja koulutusta -työllisyyshankkeessa on haettavana 8.12.2021 klo 15.00 mennessä määräaikainen projektityöntekijän tehtävä 3.1.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työllisyyshanke toimii Lieksassa ja Juuassa, ja se kestää 30.6.2023 saakka. Työpaikan pääasiallinen sijainti on Juuassa, mutta työtä tehdään myös Lieksassa.

Hankkeen tavoitteena on edistää nuorten ja aikuisten työ- ja koulutuspolkuja, ennaltaehkäistä työttömyyden pidentymistä, vahvistaa osaamista, palvelujen yhteensovittamista sekä työn ja tekijöiden kohtaamista. Hankkeen sisällössä painottuu asiakkaiden poluttaminen kohti työ- ja koulutusmahdollisuuksia. Juuassa projektityöntekijä vastaa toteutettavasta Vauhdittamon ryhmätoiminnasta sekä osallistuu ryhmä- ja yksilöohjaukseen. Hankkeen tavoitteena on luoda Lieksaan ja Juukaan uusi työllisyydenhoidon malli yhteistyössä työllisyysverkoston kanssa.

Projektityöntekijän tehtäväkuva sisältää yksilö- ja ryhmänohjausta, asiakashaastatteluita, työkykyasioiden selvittelyä sekä jatko-ohjaustyötä koulutukseen, työhön ja/tai muihin asiakkaan tarvitsemiin palveluihin.

Edellytämme hankkeen aihealueen, asiakaskunnan, verkostojen sekä palvelujärjestelmän ja työllisyydenhoidon toimintaympäristön tuntemista. Eduksi tehtävän hoidossa luetaan kokemus projektityöstä. Tehtävässä tarvitaan hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, organisointikykyä, tietotekniikan perusohjelmistojen osaamista sekä halua auttaa että motivoida asiakkaita työllistymisen jatkopoluille.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ammatillinen koulutus ja työkokemuksena hankittu osaaminen. Palkkaus on KVTES:n mukainen ja tehtävä on hankerahoitukseen sidottu. Tehtävä edellyttää liikkumista, joten ajokortti on välttämätön.

Tehtävässä noudatetaan 4 kk koeaikaa. Valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan.

Lisätietoja

http://www.lieksa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Työllisyyspalveluvastaava, projektipäällikkö Raija Schroderus, 040 1044 312, raija.schroderus@lieksa.fi
Hakemukset pyydetään lähettämään ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Kirjalliset hakemukset toimitetaan 8.12.2021 klo 15.00 mennessä osoitteeseen Lieksan kaupunki, kirjaamo, PL 41, 81701 Lieksa. Kuoreen tunnus "projektityöntekijä".

Lisätietoja

Lieksan kaupunki, Elinvoima, Työllisyyspalvelut

Lieksa on noin 10 500 asukkaan vireä kaupunki Pohjois-Karjalassa, Pielisen rannalla, alle 100 km päässä Joensuusta.

Lieksan kaupunki on paikkakunnan suurin työnantaja noin 390 työntekijällään. Pitkät työurat, toimiva palkkausjärjestelmä, panostaminen työhyvinvointiin ja koulutukseen sekä alati kehittyvä organisaatio ovat Lieksan kaupungin vahvuuksia työnantajana. Lieksan kaupungin uusittu strategia ulottuu vuoteen 2030 ja sen painopisteitä ovat elinvoima, hyvinvointi, osallisuus sekä talous ja omistajaohjaus.

Lieksassa on monipuolinen elinkeinorakenne, toimivat kaupalliset ja julkiset palvelut sekä hyvät harrastusmahdollisuudet koko perheelle. Lieksa on kuuluisa kauniista luonnostaan: Koli, Ruunaan retkeilyalue, Pielinen ja Patvinsuon kansallispuisto sekä lukuisat järvi- sekä vaara- ja harjumaisemat tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet ulkoiluun ja virkistäytymiseen. Lieksassa panostetaan erityisesti kaupunkilaisten hyvinvointi- ja liikuntapalveluiden kehittymiseen. Lieksassa on tilaa elää, asua ja harrastaa!

Lieksa - missä korpi, siellä kulta


Osoite: Poikolantie 1, 83900 Juuka

Sinulle suositellut työpaikat