Projektityöntekijä, maahanmuuttajien osaamiskekus - Oulun kaupunki

Haemme nyt PROJEKTITYÖNTEKIJÄÄ määräaikaiseen työsuhteeseen maahanmuuttajien osaamiskeskukseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja kestää 30.6.2021 saakka. Työ mahdollisesti jatkuu, mikäli hanke saa jatkorahoitusta.

Hankkeessa kehitetään yhteistyössä eri toimijoiden kanssa verkostomainen toimintamalli, jossa tarjotaan tieto-, neuvonta-, ohjaus- ja osaamisen kehittämisen palveluita maahanmuuttajille. Palveluiden tavoite on edistää alueelle kotoutumista ja työllistymistä.

Projektityöntekijänä työskentelet hankkeessa yhteistyössä Oulun kaupungin ja Koulutuskuntayhtymä OSAO:n sekä muun hankehenkilöstön kanssa. Tukitoimillasi vahvistat asiakkaan työelämätaitoja yhteistyössä työnantajan ja työpaikkaohjaajien kanssa. Ohjaajana tavoitteesi on löytää yhdessä asiakkaan kanssa hänelle tarkoituksenmukainen polku työhön, opiskeluun tai muuhun palveluun. Hankeryhmän jäsenenä osallistut palvelutoiminnan kehittämiseen.

Projektityöntekijän keskeisimpiä tehtäviä ovat:

- osaamiskeskuksen yritysyhteistyön kehittäminen
- osaavan työvoiman hankinta yrityksille palveluna
- hankkeen kohderyhmään kuuluvien asiakkaiden ohjaus ja palvelutarpeen arviointi

Kelpoisuusehtona tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto. Lisäksi edellytetään ohjausalan kokemusta ja työllisyysprosessien, palvelujärjestelmän ja palveluprosessien tuntemusta. Edellytämme myös hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Eduksi luetaan aiempi kokemus maahanmuuttajatyöstä ja yritysyhteistyöstä.

Huomioimme haussa myös aikaisemmin tehtävää sisäisessä haussa hakeneiden hakemukset.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/14204/2020. Hakemukset on toimitettava 28.1.2021 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.ouka.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa hyvinvointipäällikkö Arto Willman, p. 044 703 9020 ja projektipäällikkö Priyanka Sood, p. 044 703 1674. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Oulun kaupunki, Sivistys- ja kulttuuripalvelut, Maahanmuuttajien osaamiskeskus
Osoite: Torikatu 10, 90100 Oulu

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.