Projektityöntekijä (varhaiskasvatuksen opettaja/sosionomi) - Nurmijärven kunta

Nurmijärven varhaiskasvatus kaipaa kahta varhaiskasvatuksen opettajaa tai sosionomia projektityöntekijän tehtäviin

Nurmijärvi - positiivinen ilmiö

Nurmijärvi on lähes 44 000 asukkaan kasvukunta, jonka palveluksessa työskentelee noin 1800 ammattilaista. Tavoitteenamme on tarjota laadukasta, monipuolista ja ajanmukaista varhaiskasvatusta n. 2100 lapselle kunnallisissa ja yksityisissä varhaiskasvatusyksiköissä. Kurkkaa lisää kuntamme arkeen mm. Instagramissa, Facebookissa ja www.nurmijarvi.fi

Oletko sinä uusi ilmiöntekijä?

Etsimme Nurmijärvelle kahta projektityöntekijää ajalle 1.11.2021 -31.7.2022 tai sopimuksen mukaan. Tehtävät painottuvat joko varhaiskasvatusryhmiin ja/tai esiopetus/alkuluokkaryhmiin.

Tehtävät rahoitetaan valtionavustuksilla. Esiopetuksen osalta saatu Tasa-arvon edistäminen varhaiskasvatuksessa ja esiopetuksessa- hankerahoitus kohdentuu erityisesti toimintakulttuurin muutoksen, inkluusion, oppimisen ja hyvinvoinnin, tasa-arvoisuuden, yhdenvertaisuuden, vuorovaikutuksen välttämättömään ja riittävän varhaiseen tukeen.

Varhaiskasvatukseen saatu hankerahoitus kohdentuu koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen seurausten tasaamiseen lapsiryhmissä

Projektityöntekijöiden työ kohdennetaan esiopetuksessa ja alkuopetuksessa ryhmiin, joissa tarvitaan

  • kasvun ja oppimisen eriasteisen tuen vahvistamista
  • lapsiryhmän ryhmäytymisen ja positiivisen ilmapiirin vahvistamista
  • lasten tunnetaitojen tukemista.
Projektityöntekijöiden työ on ns. periodityötä. Työ edellyttää halukkuutta ja mahdollisuutta liikkua kunnan eri esiopetusyksiköiden /päiväkotien välillä ja työskennellä lapsiryhmissä vaihtelevasti eri pituisia jaksoja. Jokaiselle periodille määritellään ryhmän varhaiskasvatushenkilöstön kanssa yhteinen tavoite.

Edellytämme tehtävässä laaja-alaista osaamista ja näkemystä lasten ja perheiden kanssa työskentelystä, kehittävää työotetta, positiivista asennetta sekä hyviä suullisen ja kirjallisen ilmaisun taitoja. Kokemus erilaisista erityisopetuksen kentän tehtävistä katsotaan eduksi. Tehtävän pätevyysvaatimuksena on vähintään sosionomi (AMK) tai varhaiskasvatuslain 540/2018 mukainen varhaiskasvatuksen opettajan pätevyys. Palkkaus perustuu koulutustaustasta riippuen joko KVTESiin tai OVTESiin ja tehtävässä sovelletaan neljän (4) kuukauden koeaikaa. Valitun on tarvittaessa esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 2 mom. tarkoitettu rikostaustaote.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Marita Käyhkö p. 040 317 4069. Odotamme yhteydenottoasi!

Hakuaika päättyy 19.10.2021 klo 15.00. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään haastattelun yhteydessä. Toivomme, että jättäisit itsestäsi hakemuksen lisäksi noin minuutin pituisen videoesittelyn.

Tule tekemään ja kehittämään kanssamme työtä nurmijärveläisten lasten ja perheiden hyväksi.

Tutustu työnantajaan
  • Nurmijärven kunta
  • Työpaikka
  • nur-5282
  • 5.10.2021 - 19.10.2021 15:00
  • NurmijärviUusimaa

Yhteystietomme

palvelupäällikkö Marita Käyhkö p. 040 317 4069. Odotamme yhteydenottoasi!

Lisätietoja

Nurmijärvi on elinvoimainen ja kehittyvä kunta, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä pääkaupunkiseudun välittömässä läheisyydessä. Nurmijärvi on yli 42 000 ihmisen kotikunta. Kuntastrategiamme perustuu vastuulliseen johtamiseen ja taloudenpitoon, kunnan vetovoimaan ja kilpailukykyyn, aktiivisiin kuntalaisiin sekä hyvinvointia edistäviin palveluihin. Arvojamme ovat vastuullisuus, avoimuus, toimintatapojen uudistaminen sekä yhteistyö. Olemme savuton työpaikka.

Sinulle suositellut työpaikat