Skip to main content
test
Projektivastaava - Virtain kaupunki

Hyvinvointi lähtee perheistä ja vastaamme tähän tarpeeseen laajentamalla perhetoimintaamme.
Haluamme juuri Sinut perhe- ja sosiaalityönosaaja rakentamaan ja toteuttamaan monimuotoista perhetoimintaamme Nuorisokeskus Marttiseen.

Toiminnan rakentaminen ja toteuttaminen sisältää yhteistyökumppanuuksien kartoitusta, löytämistä ja syventämistä. Palvelumuotoilun avulla toiminta rakennetaan perheiden, lasten ja nuorten tarpeita vastaavaksi.
Toiminnan kohderyhmänä ovat suomalaiset ja maahanmuuttajaperheet, lapset ja nuoret 0-29 v.
Hankkeeseen liittyy myös yhteistyön kehittäminen ja toteuttaminen ukrainalaisten nuorisotyöntekijöiden kanssa.

Hankkeen tavoitteena on
- monimuotoisen tarvelähtöisen perhetoiminnan kehittäminen ja toteuttaminen Nuorisokeskus Marttisessa
- yhteistyön kehittäminen ja toteuttaminen ukrainalaisten nuorisotyöntekijöiden kanssa

Tehtävän hoito edellyttää
- hanke- ja projektiosaamista
- hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja sekä verkosto-osaamista ja tuntemusta
- osallisuutta korostavaa työotetta
- oma-aloitteellisuutta, itsenäistä ja innovatiivista otetta työhön
- yksilö- ja ryhmäohjaustaitoja, elämyspedagogisten ja toiminnallisten työmenetelmien hallintaa
- Suomen kielen lisäksi kielitaitovaatimuksena vähintään englanti, muu kielitaito katsotaan eduksi

Kelpoisuusvaatimuksena on ammattikorkeakoulututkinto, yhteisöpedagogi tai muu tehtävään soveltuva koulutus. Aiempi kokemus vastaavien tehtävien hoitamisesta katsotaan eduksi.

Palkkaus ja palkkaussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävä täytetään 6 kk koeajalla. Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Virtain kaupunki on savuton työyhteisö.

Tehtävä on määräaikainen ajalla 1.2.23-31.12.24, kokoaikainen (38,25 h/vk) ja siinä noudatetaan keskimääräistä yleistyöaikaa. Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyöskentelyä.

Laitathan pikaisesti meille tietoa itsestäsi. Toivomme saavamme sinut joukkoomme 1.2.2023 alkaen. Haastattelut aloitamme jo hakuajan aikana.

Autamme sinua tarvittaessa esim. asunnon etsinnässä Virroilta.

Ympäristömme tarjoaa erinomaiset vapaa-ajanviettomahdollisuudet ja aktiviteettivälineistämme saat henkilökunta-alennuksia. Tarjoamme sinulle lisäksi kuntapuolen hyvät lomaedut, nykyaikaiset työvälineet sekä mahdollisuuden oman osaamisesi kehittämiseen.

Marttinen on yksi Suomen Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemista ja valvomista nuorisokeskuksista. Monipuolinen keskuksemme sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Virroilla keskellä Suomea.

Lisätietoja

https://www.marttinen.fi/
https://www.virrat.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sanna Järvensivu, Nuorisokeskus Marttinen puh. 044 715 1926 (virka-aikana), sanna.jarvensivu@marttinen.fi.

Lisätietoja

Liikelaitos Marttinen

Liikelaitos Marttinen on Virroilla, Marttisen saaren kulttuurihistoriallisesti arvokkaassa ympäristössä toimiva nuoriso- ja matkailukeskus. Nuorisokeskus toimii opetus- ja kulttuuriministeriön tuella. Liikelaitos on osa Virtain kaupunkia. Marttinen on 28 toimintavuotensa aikana kasvanut korkeatasoiseksi ja kansainväliseksi nuorisotoimialaa sekä matkailua monipuolisesti palvelevaksi keskukseksi, jonka vahvuuksia ovat moniammatillisuus, monipuoliset ja laadukkaat palvelut, toimivat ja upeat puitteet, hyvä johtaminen ja motivoitunut ammattitaitoinen henkilökunta. Nuorisokeskus Marttiselle on myönnetty The Council of Europe Quality Label for Youth Centres - Eurooppalaisten nuorisokeskusten laatumerkki 2018.


Osoite: Herrasentie 16, 34800 Virrat

Sinulle suositellut työpaikat