Proviisori - Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Proviisori - Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lapin sairaanhoitopiirissä on haettavana 18.10.2019 klo 15.00 mennessä

PROVIISORIN TOIMI

Tehtävä sijaitsee Lapin keskussairaalan sairaala-apteekissa. Työsuhde on määräaikainen ja kestää 30.8.2020 asti. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Työnkuva on monipuolinen ja sisältää sairaala-apteekin proviisorin työtehtävät, joita voivat olla hakijan taustasta riippuen esimerkiksi osastofarmasian kehittäminen, sairaala-apteekin logistiikasta vastaaminen tai sairaalan lääkevalmistukseen liittyvät proviisorin tehtävät. Aikaisempi kokemus sairaala-apteekkityöstä ja Marela-järjestelmän tuntemus katsotaan eduksi.

Toimen kelpoisuusehtona on terveydenhuollon henkilöistä annetun lain (559/1994) edellyttämä proviisorin pätevyys. Henkilöllisyystodistus ja alkuperäiset työ- ja opintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) perusteella. Koeaika on neljä kuukautta. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ennen työn aloittamista.

Hakemukset lähetetään Kuntarekryn hakupalvelun kautta:
www.lshp.fi - Ammattilaisille - Rekrytointi - Avoimet työpaikat tai www.kuntarekry.fi.

Lisätietoa tehtävistä antavat:
Leena Laine, sairaala-apteekkari, 040 846 6507, leena.laine@lshp.fi ja
Päivi Sova, proviisori, 040 168 2417, paivi.sova@lshp.fi.

Tervetuloa Rovaniemelle - kaupunkiin, jossa kansainvälisyys ja Lapin luonto ovat osa jokapäiväistä elämää.

Rovaniemellä 30.9.2019

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lisätietoja

http://www.lshp.fi

Tutustu työnantajaan

Sairaala-apteekkari, Leena Laine, 040 846 6507, leena.laine@lshp.fi ja
proviisori, Päivi Sova, 040 168 2417, paivi.sova@lshp.fi.

Sairaanhoidolliset tukipalvelut, Sairaala-Apteekki
Osoite: 96400 Rovaniemi

Lapin sairaanhoitopiirin palveluksessa työskentelee noin 2000 terveydenhuollon ja muiden alojen ammattilaista ja asiantuntijaa. Rovaniemellä toimivien erikoissairaanhoidon yksiköiden lisäksi toimintaamme kuuluvat Muonion-Enontekiön perusterveydenhuolto ja maakuntaan sijoitetut ensihoidon yksiköt. Lapin sairaanhoitopiiri tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia työtehtäviä ja lisäkoulutusmahdollisuuksia sekä mielenkiintoisen ja uudistuvan työympäristön. Keskussairaalamme on laajan päivystyksen sairaala, sopivan suuri ja ihmisen kokoinen sairaala. Lapissa kohtaat aidot ihmiset, lumoavan luonnon ja kahdeksan vuodenaikaa. Tervetuloa joukkoomme!