Psyk. sairaanhoitaja/perheterapeutti tai psykologi - Raaseporin kaupunki

Raaseporin kaupungin lapsi- ja perhepalvelujen yksikön lastensuojelu hakee psykiatrista sairaanhoitajaa/perheterapeuttia tai psykologia. Työsuhteen pituus on yksi vuosi, ja siinä on mahdollisuus jatkoon.

Tule mukaan tiimiimme kehittämään lapsi- ja perhepalvelujen yksikön lastensuojelun toimintaa ja työmenetelmiä Raaseporissa. Kehitämme työtämme moniammatillisessa hengessä pääpainona lapset ja nuoret ja haemme siksi nyt psykiatrista osaamista tiimiimme. Sosiaalipalvelujen tuottaminen jakautuu seuraavasti: lapsi- ja perhepalvelut, aikuissosiaalityö, vammaispalvelut ja maahanmuuttotoimisto.

Lapsi- ja perhepalveluiden yksikkö koostuu kuudesta sosiaalityöntekijästä, kahdeksasta perhetyöntekijästä, kahdesta lastenvalvojasta, kanslistista ja yksikönpäälliköstä. Lisäksi lapsi- ja perhepalveluiden yksikössä tehdään perhekeskustoiminnassa sosiaalihuoltolain mukaista lastenvalvontaa ja lapsiperheiden sosiaalityötä. Yksikön työtilat sijaitsevat Tammisaaressa, mutta myös Karjaalla on vastaanottopiste. Lastensuojelun asiakasasioissa työskentelemme työpareittain esimiehen ja työtiimin tuella. Saamme säännöllistä työnohjausta. Raaseporin kaupungissa on tarjolla etätyömahdollisuus.

Kelpoisuus: Kelpoisuusvaatimus perustuu terveydenhuollon ammattihenkilöistä annettuun lakiin (599/1994), ja tehtävään valittavalta edellytetään psykiatrisen sairaanhoitajan tai psykiatriseen hoitoon erikoistuneen sairaanhoitajan (AMK) tutkintoa, kelpoisuutta toimia perheterapeuttina tai laillistettuna psykologina. Muodollisen pätevyyden lisäksi toivomme, kykyä työskennellä suomeksi ja ruotsiksi. Edellytämme myös vuorovaikutustaitoja, kykyä ottaa vastuuta sekä myönteistä suhtautumista uusajatteluun ja muutoksiin.
Työ on pitkäjänteistä ja moniammatillisissa tiimeissä työskentelyä. Työnohjaukseen on mahdollisuus.
Palkkaus KVTES:n mukaan. Koeaika on kuusi kuukautta. Oma auto on eduksi.

Rikosrekisteriote tulee esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain mukaisesti.

Raaseporin kaupunki noudattaa 1.3.2018 alkaen tartuntatautilain 48 §:n mukaisia henkilöstön rokotusvaatimuksia.

Tarkempaa tietoa antaa Theresa Vihlman, puh. 019 289 2266, sähköposti theresa.vihlman@raasepori.fi, tai Lenita Lehtikangas 20.7.2020 alkaen, puh 019 289 2262, sähköposti lenita.lehtikangas@raasepori.fi.

Hakemus täytetään sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi, työavain 304108. Hakuaika päättyy 14.8.2020 klo 15.00.

Raaseporin kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.raasepori.fi

Tutustu työnantajaan

Tarkempaa tietoa antaa Theresa Vihlman, puh. 019 289 2266, sähköposti theresa.vihlman@raasepori.fi, tai Lenita Lehtikangas 20.7.2020 alkaen, puh 019 289 2262, sähköposti lenita.lehtikangas@raasepori.fi.

Lapsi- ja perhepalvelut.
Osoite: Raaseporintie 37, 10650 Tammisaari

Raaseporin kaupunki sijaitsee Helsingin ja Turun puolivälissä, hyvien asumismahdollisuuksien ja kulkuyhteyksien päässä. Kaupunki muodostettiin Tammisaaren ja Karjaan kaupungeista ja Pohjan kunnasta vuonna 2009. Kaupungissa on noin 28 000 asukasta, joista 65 prosenttia puhuu äidinkielenään ruotsia ja 31,5 prosenttia suomea. Kaupungille antavat leimansa luonnonkaunis saaristo, Billnäsin ja Fiskarsin ruukit sekä Mustion linna. Täällä on turvallista elää ja asua. Kaupunki on alueen suurin työnantaja, työntekijöitä on noin 1 900. Kaupunki on savuton työpaikka.

Raaseporin kaupunki - Savuton työpaikka Raaseporin kaupunki - Unicef lapsiystävällinen kunta