test

Psykatriseksi sairaanhoitajaksi Aikuispsykiatrian poliklinikalle Iisalmeen

Hakuaika päättyy  4.12.2023 12:00

Hei sairaanhoitaja! Etsitkö mielenkiintoista työtä erikoissairaanhoidon tehtävien parissa?

Etsimme Pohjois-Savon hyvinvointialueelle, Iisalmen aikuispsykiatrian poliklinikalle sairaanhoitajaa sijaisuuteen ajalle 27.11.23-30.4.24.

Millaiseen työhön etsimme tekijää?

Meillä pääset työskentelemään psykiatrisen hoitotyön asiantuntijana osana moniammatillista työryhmää. Toimintamme perustuu potilaslähtöisyyteen, vastuullisuuteen, avohoitokeskeisyyteen ja verkostotyöskentelyyn. Työn ytimessä on yksilökeskeinen hoitosuhdetyöskentely, mutta sinulla on mahdollisuus hyödyntää omaa osaamistasi esimerkiksi ryhmien ohjaamiseen tai pari- ja perhekeskeiseen hoitosuhdetyöskentelyyn liittyen. Sairaanhoitajana vastaat omien potilaittesi hoidon suunnittelusta ja toteutuksesta yhdessä moniammatillisen työryhmän kanssa.

Keitä me olemme?

Iisalmen aikuispsykiatrian poliklinikalla toteutetaan psykiatrisen erikoissairaanhoidon avohoidon tutkimus-, hoito- ja kuntoutuspalveluja erilaisia mielenterveyden häiriöitä sairastaville potilaille ja kuntoutujille. Työskennellessäsi osana moniammatillista työryhmää sinulla on hyödynnettävissä lääketieteen, sosiaalityön, psykologian ja kuntoutuksen ammattilaisten osaaminen ja tuki. Työmme psykiatrialla on mielenkiintoista, monipuolista ja avoimeen vuorovaikutukseen perustuvaa.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn, jonka sisältöön pääset itse vaikuttamaan, mielenkiintoisessa ja modernissa erikoissairaanhoidon ympäristössä. Perehdytämme sinut tehtäviisi ja meillä pääset hyödyntämään ammattitaitoasi monipuolisesti. Koulutusmahdollisuudet, työnohjaus ja mentorointi tukevat kehittymistäsi ja palautumistasi työtehtävissä. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden ja työvälineet myös etätyöskentelyyn.

Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaisesti ja perehtymisajan jälkeen tehtäväkohtainen palkka on 2 696,43 €/kk.
Tyoaika on 37,75h/vko. Tehtävän täytössä noudatetaan koeaikaa, joka on kaksi (2) kuukautta.

Olisitko tämä työ sinulle?

Kelpoisuusvaatimuksena ovat sairaanhoitajan tutkinto ja Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valviran todistus oikeudesta toimia laillistettuna sairaanhoitajana.
Edellytämme psykiatrisen hoitotyön perusteiden osaamista. Arvostamme hyviä ihmissuhde- ja vuorovaikutustaitoja sekä suunnittelu-, organisointi- ja yhteistyökykyä. Lisäksi arvostamme muutosmyönteisyyttä sekä intoa oman työn ja työyhteisön kehittämiseen.

Noudatamme tartuntatautilain 48 §:lää ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.

Haastatteluja tehtävään tehdään koko hakuajan ja sijaisuus täytetän heti sopivan sijaisen löydyttyä.


Lisätietoja

http://www.pshyvinvointialue.fi

Lisätietoja tehtävästä antavat palveluesihenkilö Jaana Haapalainen, Jaana Haapalainen, 040 1617266 ja esihenkilö Pia Kumpulainen, 040 749 2045, etunimi.sukunimi@pshyvinvointialue.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon!

Tutustu työnantajaan