Psykiatri - Kalajoen kaupunki

Kalajoki on elinvoimainen 12.400 asukkaan merenrantakaupunki, jossa asumisen laatua lisäävät hyvät julkiset ja yksityiset palvelut. Yhtenä Suomen suosituimpana ympärivuotisena matkailukeskuksena Kalajoki tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet rentoutumiseen ja vapaa-ajanviettoon.

Kalajoen kaupungin hyvinvointipalveluissa on haettavana

PSYKIATRIN virka

Oletko kiinnostunut monipuolisesta psykiatrin työstä kehitysmyönteisessä työyhteisössä? Haluamme uusien virkojen myötä vahvistaa alueemme lähipalveluita. Tarjolla on nuoriso- ja aikuispsykiatriaan painottuvaa työtä sopivankokoisessa, innovatiivisessa työyhteisössämme. Haluamme painottaa toimintaamme varhaiseen tukeen ja ennaltaehkäisyyn, ylläpitää ja kehittää osaamistamme ja toimintatapojamme.

Hakijassa arvostamme psykiatrian erikoislääkärin tutkintoa ja monialaista osaamista psykiatrian alalta, yhteistyökykyä, joustavuutta ja mielenkiintoa työn kehittämiseen.

Palkkaus on kilpailukykyinen ja tarjoamme myös joustoja kodin ja työelämän yhteensovittamiseksi. Meillä voit halutessasi toimia myös iltavastaanotolla. Viran kelpoisuusehtona on psykiatrian erikoislääkärin pätevyys ja laillistetun lääkärin pätevyys. Pätevien hakijoiden puuttuessa voidaan valita vuoden määräajaksi myös erikoistuva lääkäri tai terveyskeskuslääkäri. Lisäksi edellytetään hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.

Virkaan valitun tulee toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Hakemukset virkaan tehdään sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi 23.10.2020 klo. 15.00 mennessä. Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Tarjoamme elämänläheistä ja vaihtelevaa arkityötä sopivankokoisessa työyhteisössämme. Tarvittaessa tuemme puolison työnhaussa.

Kiinnostuitko? Lisätietoja antavat Mervi Manninen, terveyskeskuslääkäri, mervi.m.manninen@kalajoki.fi ja Anu Eskelinen, ylilääkäri, anu.eskelinen@kalajoki.fi

Lisätietoja

http://www.kalajoki.fi

Tutustu työnantajaan

Mervi Manninen, terveyskeskuslääkäri, mervi.m.manninen@kalajoki.fi ja Anu Eskelinen, ylilääkäri, anu.eskelinen@kalajoki.fi

Kalajoen kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Terveyspalvelut
Osoite: Kalajoentie 5, 85100 Kalajoki

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.