Psykiatri mielenterveys- ja päihdepalveluihin - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän terveyspalvelut järjestää avosairaanhoidon vastaanottopalvelut 152 000 asukkaalle Jyväskylässä, Hankasalmella ja Uuraisissa. Jyväskylän mielenterveys- ja päihdepalvelut ovat perustason palvelua, jossa tarjotaan mielenterveys- ja päihdepalvelua yli 18-vuotiaille. Palvelukokonaisuus on osa avosairaanhoidon palveluyksikköä. Nopealla ja varhaisella puuttumisella pyritään ehkäisemään ongelmien syvenemistä. Perustason mielenterveys- ja päihdepalveluja tuottavat mm. mielenterveys- ja päihdesairaanhoitajat, psykologit, terveyskeskuslääkärit ja psykiatrit. Palveluihimme kuuluvat esimerkiksi lievien ja keskivaikeiden psyykkisten oireiden tutkimus ja hoito sekä mielenterveyskuntoutus.

Nyt haemme mielenterveys- ja päihdepalveluiden moniammatilliseen ja kehittämishenkiseen työryhmäämme vahvistukseksi

PSYKIATRIAN ERIKOISLÄÄKÄRIÄ

toistaiseksi voimassa olevaan psykiatrin virkaan.

Tehtäviin sisältyy toiminnan kehittäminen ja kliininen konsultointi. Psykiatri toimii oman alansa lääketieteellisenä asiantuntijana perustason palveluissa tiiviissä yhteistyössä yleislääkäreiden ja muiden ammattilaisten kanssa. Mielenterveys- ja päihdepalvelut on osaavien ihmisten koulutusmyönteinen palvelukokonaisuus. Työn aloittamiseen on tarjolla kollegiaalista tukea. Työpiste sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä ja autopaikkakin järjestyy. Kilpailukykyisen palkan lisäksi pakettiin kuuluu työkaverit, jotka ovat innostavia alansa ammattilaisia. Meillä panostetaan työssä viihtyvyyteen ja osaamisen tukeen. Työterveyshuolto ja työsuhde-edut ovat järjestetty työssäoloa edistävästi.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä sekä psykiatrian erikoislääkärin pätevyys. Arvostamme kokemustasi psykiatrialta ja mielenterveys- ja päihdepalveluista. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja työyhteisötaidot, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyvä suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät soveltaen Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen lääkärisopimukseen (LS). Työssä on mahdollisuus neuvotella myös osa-aikaisuudesta.

Virka alkaa 1.8.2021 tai sopimuksen mukaan. Virassa noudatetaan koeaikaa. Virkaan valitun on esitettävä 30 vrk kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Lisäksi tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Hakemuksia toivotaan ensisijaisesti sähköisen Kuntarekry-järjestelmän kautta, mutta halutessasi voit jättää hakemuksesi myös sähköpostitse os. eeva-liisa.liimatainen@jyvaskyla.fi. Liitäthän hakemukseesi CV:n.

Olethan yhteydessä!

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Eeva-Liisa Liimatainen, palveluesimies
eeva-liisa.liimatainen@jyvaskyla.fi
p. 050 59996196.

Lisätietoja

Avosairaanhoito

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: 40100 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat