test
Psykiatri (psykiatrian vastaanotto) - Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Essote hakee psykiatria toistaiseksi voimassa olevaan virkaan psykiatrian avohoidon vastaanottotyöhön 1.1.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Psykiatrian erikoissairaanhoidon avohoitoon kuuluu Setrikadun toimipisteessä sijaitseva psykiatrian vastaanotto, Mikkelin keskussairaalan päivystyksen yhteydessä toimiva akuuttityöryhmä sekä Moision sairaalassa polikliinisinä toimivat vanhuspsykiatrian työryhmä ja psykoosityöryhmä. Näiden lisäksi Mikkelin keskussairaalassa toimii erillisenä psykiatrian erikoissairaanhoidon vastuualueena yleissairaalapsykiatrian työryhmä.

Psykiatria haetaan ensisijaisesti Setrikadun toimipisteessä sijaitsevalle psykiatrian vastaanotolle. Lääkäritilanteesta riippuen, tai hakijan omasta toiveesta työtehtävänä voi olla vaihtoehtoisesti akuuttipsykiatrian työryhmän tai yleissairaalapsykiatrian lääkärin tehtävät.

Tehtävän myötä on mahdollisuus edetä psykiatrian erikoissairaanhoidon vastuu- ja kehittäjätehtäviin. Potilasjärjestelmänä on käytössä Lifecare. Vastaanotoillamme olemme tarjonneet potilaillemme myös videovälitteistä etävastaanottotapaa. Ohjelmana videovälitteisessä etävastaanotossa on VideoVisit.

Osa-aikaisesta työajasta voimme hakijan toiveiden mukaan neuvotella. Työ voi osaltaan sisältää etävastaanottotyötä.

Psykiatrian erikoissairaanhoidon osastot sijaitsevat Moision sairaalassa, jossa on kolme aikuisten vuodeosastoa, nuorisopsykiatrian osasto ja päihdeyksikkö. Päihdetyön avovastaanottopalvelut ovat riippuvuusvastaanotolla Vilhonkadun toimipisteessä.

Palkkaus: Lääkärisopimuksen mukaan, palkkauksessa paikallinen neuvotteluvara. Lisäksi on mahdollisuus osallistua psykiatrian päivystysvuoroihin, joissa on kilpailukykyinen palkkaus kiintein kertakorvauksin.

Kelpoisuutena virkaan on psykiatrian erikoislääkärin pätevyys. Eduksi luetaan psykiatrian vastaanottotyökokemuksen lisäksi psykoterapeuttinen pätevöityminen.
Pätevien hakijoiden puuttuessa virkaa hoitamaan voidaan ottaa määräaikaiseen palvelussuhteeseen myös psykiatrista kokemusta omaava laillistettu lääkäri.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa -linkistä tai te-palvelut.fi-sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Ennen valinnan vahvistamista tulee valitun esittää vaadittavat todistukset terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vastaava ylilääkäri Antti Hoberg, puh. 040 351 3193, antti.hoberg@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjältä: Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Lisätietoja

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.

Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.

Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!


Osoite: Setrikatu 2, 50100 Mikkeli

Sinulle suositellut työpaikat