Psykiatrian erikoislääkäri - Kangasalan kaupunki

Kangasalan mielenterveys- ja päihdepalveluissa on haettavana 31.1.2021 klo 15:00 mennessä

PSYKIATRIAN ERIKOISLÄÄKÄRIN VIRANSIJAISUUS

Kangasalan mielenterveys- ja päihdepalveluissa on haettavana psykiatrian erikoislääkärin viransijaisuus ajalle 1.2.-30.11.2021. Aloitus- ja lopetusajankohta, sekä työaika on joustavasti sovittavissa. Mahdollisuus myös siihen, että määräaikaisuus jatkuu em. ajan jälkeen.

Sijoituspaikka on joko psykiatrian erikoissairaanhoidon aikuispoliklinikka tai psykiatrinen kuntoutus. Hakijan toiveita pyritään mahdollisuuksien mukaan työnkuvassa toteuttamaan. Moniammatillisissa tiimeissä hoidetaan vaikeita mielenterveyden häiriöitä ja tehdään diagnostisia arvioita ja hoitosuunnitelmia. Tarjoamme kiinnostavan ja monipuolisen työn.

Hakijalta edellytämme hyvää suomen kielen taitoa, soveltuvuutta työyhteisöön, hyviä vuorovaikutustaitoja ja kehittämismyönteisyyttä. Arvostamme halukkuutta uuden oppimiseen, sekä hyviä alaistaitoja. Erityisenä tavoitteenamme on pitää työn kuormitus tasolla, joka mahdollistaa myös oman hyvinvoinnin.

Viransijaisuudessa noudatetaan 2 kuukauden koeaikaa. Kangasala edellyttää tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Tutustu työnantajaan

el Laura-Kaisa Rajaniemi, laura-kaisa.rajaniemi@kangasala.fi tai puh. 050-4099504
oh Marcel Mathier, marcel.mathier@kangasala.fi tai puh. 050-3948464

Kangasalan kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus, Terveyspalvelut, mielenterveyspalvelut
Osoite: Myllystenpohjantie 2, 36200 Kangasala

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 31 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon. Kangasala ja Pälkäne muodostavat sosiaali- ja terveystoimen yhteistoiminta-alueen.

Kangasalan kaupunki - Savuton työpaikka