Skip to main content
test

Kangasalan kaupunki on koulutusmyönteinen ja itsensä kehittämiseen kannustava työnantaja. Meille henkilöstön työhyvinvointi on tärkeää ja pyrimme työn kokonaiskuormittavuuden hyvään hallintaan.
Kangasala ja Pälkäne muodostavat yhteistoiminta-alueen, jossa Kangasalan kaupunki toimii isäntäkuntana.

Etsimme PSYKIATRIAN ERIKOISLÄÄKÄRIÄ virkaan Mielenterveys- ja päihdepalveluihin.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työmahdollisuuden mielenterveys- ja päihdepalveluissa. Tehtävä sijaitsee joko psykiatrian erikoissairaanhoidon aikuispoliklinikalla tai psykiatrisessa kuntoutuksessa. Hakijan toiveita pyritään mahdollisuuksien mukaan työnkuvassa toteuttamaan ja räätälöimään sitä omien toiveiden mukaisesti. Moniammatillisissa tiimeissä hoidetaan vaikeita mielenterveyden häiriöitä ja tehdään diagnostisia arvioita ja hoitosuunnitelmia. Kiinnitämme erityisesti huomiota työn hallittavuuteen, mikä edesauttaa hyvinvointia koko työyhteisössä.

Toivomme sinulta itsenäistä työotetta sekä soveltuvuutta työyhteisöömme. Arvostamme kehitysmyönteistä työotetta. Edellytämme hakijalta hyvää suomen kielen taitoa ja hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Kelpoisuusehtona virkaan on Suomessa laillistetun lääkärin sekä psykiatrian erikoislääkärin pätevyys.

Virkasuhde alkaa 17.8.22 tai sopimuksen mukaan ja tehtävässä on (6) kuuden kuukauden koeaika. Sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöstön työhöntulotarkastukseen sisältyy huumausainetesti.
Kangasala edellyttää tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

https://www.kangasala.fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/terveyspalvelut/mielenterveys-ja-paihteet/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Laura-kaisa.rajaniemi@kangasala.fi puh. +358 3 56554050

Lisätietoja

Mielenterveys- ja päihdepalvelut

Kangasala on vireä ja kehittyvä 32 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa Tampereen naapurissa. Kangasala on toimintaansa aktiivisesti kehittävä, työelämän laatuun ja koulutukseen panostava työnantaja. Kasvukuntana Kangasala tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen ja työskentelyyn. Kangasala ja Pälkäne muodostavat sosiaali- ja terveydenhuollon yhteistoiminta-alueen, jossa Kangasalan kaupunki toimii isäntäkuntana. Sosiaali- ja terveyskeskus tarjoaa sosiaalihuollon palvelut lähes 40 000 asukkaalle. #LiityHyvänPiirin #TyöpäiväKangasalla


Osoite: Myllystenpohjantie 2, 36200 Kangasala
Kangasalan kaupunki - Savuton työpaikka Kangasalan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Kangasalan kaupunki - Vastuullinen työnantaja Kangasalan kaupunki - Hyvän mielen työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat