Psykiatrian erikoislääkäri, kaksi virkaa - Oulun kaupunki

Oulun kaupungin terveyspalveluiden lääkäripalveluissa (mielenterveys- ja päihdelääkärit) on haettavana kaksi psykiatrian erikoislääkärin vakinaista virkaa. Virkoihin sisältyy takapäivystysvelvollisuus.

Mielenterveyspalveluilla on koulutusoikeus psykiatriaan, lastenpsykiatriaan ja nuorisopsykiatriaan.

Kelpoisuusvaatimuksena on psykiatrian erikoislääkärin pätevyys ja laillistetun lääkärin oikeudet.

Edellytämme terveydenhuoltolain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Viran palkkaus määräytyy lääkärien virkaehtosopimuksen hinnoittelukohdan L3SL3000 ja kaupungin oman lääkärisopimuksen mukaan.

Virkaan valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Oulun kaupunki käyttää viroissa kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Virkaa haetaan sähköisesti osoitteessa www.ouka.fi/tyopaikat. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/9680/2020. Hakemukset on toimitettava 25.9.2020 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.ouka.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat ylilääkäri Jaana Hinkkala, p. 044 703 5928, sähköpostitse jaana.hinkkala@ouka.fi ja apulaisylilääkäri Tarja Lämsä, sähköpostitse tarja.lamsa@ouka.fi

Oulun kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Terveyspalvelut, Lääkäripalvelut
Osoite: Kiviharjuntie 5, 90230 Oulu

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään.

Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.