test
Psykiatrian erikoislääkäri - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Kiinnostaisiko työskennellä Suomen toiseksi suurimmassa keskussairaalassa lähellä pääkaupunkiseutua?

Haemme PSYKIATRIAN ERIKOISLÄÄKÄRIÄ vakituiseen virkaan mielialahäiriöpoliklinikalle Päijät-Soteen Lahteen. Tuleva yksikkösi sijaitsee Lahden kaupunginsairaalassa.

Tehtäviisi kuuluu mielialahäiriöpotilaiden hoito yhdessä ammattitaitoisen tiimin kanssa. Hoito on potilaslähtöistä ja perustuu yksilö-, perhe- ja verkostokeskeiseen työotteeseen. Olemme edelläkävijöitä strukturoitujen hoitomuotojen ja ryhmähoitojen kehittämisessä ja käyttöönotossa.

Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, sillä työskentelemme moniammatillisena tiiminä. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja innostavan työn, jossa palkkaus on kilpailukykyinen.

Lahden seudulla on yli 200 000 asukasta. Täällä on erinomaiset mahdollisuudet aktiivisen vapaa-ajan viettämiseen, harrastuksen ja työn yhdistämiseen ja laadukkaaseen leppoisteluun. Tarvittaessa matka Helsinkiin ja lentokentälle taittuu tunnissa. Pääkaupunkiseutuun verrattuna merkittävin ero löytyy asumisen hinnassa.

Yleisten kelpoisuusehtojen lisäksi edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaisen laillistuksen ja luvan toimia lääkärin tehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyyden soveltuvalta alalta. Lisäksi tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotussuojaa.

Liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry

Tutustu työnantajaan
  • Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Psykososiaaliset palvelut, Mielialahäiriöpalvelut, Psykiatrian poliklinikka 1
  • TyöpaikkaVakinainenKokoaikatyö
  • PHHYKY-13-406-21
  • 1.1.2022
  • Lääkärisopimus
  • 19.11.2021 - 12.12.2021 23:59
  • LääkäritTerveydenhuoltoalaLahtiPäijät-Häme

Yhteystietomme

Ylilääkäri Seija Elfving
puh. 044 719 5030
seija.elfving@phhyky.fi
Osaston ylilääkäri Kaisa Järvelä
puh. 044 440 6922

Lisätietoja

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Psykososiaaliset palvelut, Mielialahäiriöpalvelut, Psykiatrian poliklinikka 1

Päijät-Sotessa työskentelee 6500 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Keskussairaalankatu 7, 15850 Lahti

Sinulle suositellut työpaikat