Skip to main content
test
Psykiatrian erikoislääkärin virka - Nokian kaupunki

Haluatko työskennellä osana innostunutta, osaavaa ja toimivaa moniammatillista tiimiä ja aktiivisesti kehittää toimintaa? Tule psykiatrian erikoislääkäriksi Nokialle! Nokia on kasvava, noin 35 000 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla, vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Kaunis luonto, hyvät palvelut ja keskeinen sijainti tarjoavat erinomaiset edellytykset asumiselle ja työskentelylle. Uusiin Hyvinvointikeskuksen tiloihin pääsemme muuttamaan syksyllä 2023.

Mielenterveys- ja päihdepalveluissa tarjoamme apua matalalla kynnyksellä ja tuotamme perustason avopalveluiden lisäksi erikoissairaanhoidon avopalveluita yli 18-vuotiaille nokialaisille. Mielenterveyspalveluissa toinen psykiatrian erikoislääkärin virka on täytetty ja nyt haemme psykiatria toiseen vakituiseen virkaamme. Mielenterveys- ja päihdepalveluissa toimintaamme kuuluu myös opioidikorvaushoito, josta vastaa päihdelääkäri.

Virkojen kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 4 § mukainen oikeus harjoittaa lääkärin ammattia Suomessa laillistettuna ammattihenkilönä sekä oikeus toimia psykiatrian erikoislääkärinä. Määräaikaisesti virkaan voidaan valita myös psykiatriaan erikoistuva lääkäri. Edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja, hyvää ja sujuvaa suomen kielen taitoa sekä innostunutta otetta kehittämistyöhön.

Virkasuhteen ehdot määräytyvät voimassa olevan KVTES:n ja Lääkärisopimuksen mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on kilpailukykyinen. Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa ja valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää Suomen Terveystalo Oy:n työterveyden antama hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Edellytämme tartuntatautilain (1227/2016 §48 ja 48a,) mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.nokiankaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja saat: johtava ylilääkäri Saana Eskola, puh. 044 486 1839, psykiatrian erikoislääkäri Eeva Hakari tai osastonhoitaja Terhi Leskinen, puh. 050 395 8792. Nokian kaupungin sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

Lisätietoja

Nokian kaupunki, Perusturvapalvelut, Mielenterveys- ja päihdepalvelut

Nokia on kasvava, 35 000 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla, vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Kaunis luonto, hyvät palvelut ja keskeinen sijainti tarjoavat erinomaiset edellytykset asumiselle ja työskentelylle. Nokialla toimii yli 1700 yritystä ja kaupungilla on monipuolinen elinkeinorakenne sekä vahva teollisuus. Kaupunki investoi tällä hetkellä voimakkaasti, ja käynnissä on mm. uuden hyvinvointikeskuksen rakennuttaminen.

Täällä syntyy uutta. www.nokiankaupunki.fi


Osoite: Alasairaalankatu, 37100 Nokia

Sinulle suositellut työpaikat