Tule ylilääkäriksi Kaarinaan

Psykiatrian ylilääkäri

Oletko sinä etsimämme henkilö työskentelemään psykiatrian ylilääkärinä Vintissä?

Mielenterveys- ja päihdeyksikkö Vintti on toiminut jo yli 10 vuoden ajan Kaarinan terveyskeskuksessa tarjoten mielenterveys- ja sosiaalipalvelut SOTE- hengessä saman katon alta. Tiimin toiminta on vakiintunutta ja yhteistyö toimii hyvin eri sektoreiden kesken.

Työssäsi kehität päihde- ja mielenterveyspalveluita Kaarinassa. Tiimissäsi toimii psykiatrisia sairaanhoitajia, psykologeja, sosiaalityöntekijöitä sekä luonnollisesti tukenasi on koko Kaarinan terveyspalveluiden väki. Päihde- ja mielenterveystyötä halutaan kehittää yhdessä avosairaanhoidon kanssa ja luoda siiloutumaton malli potilaiden hoidossa. Yhteisyötä erikoissairaanhoidon suuntaan halutaan kehittää. Toivomme sinulta kiinnostusta myös nuorten lääkäreiden kouluttamiseen.

hae työpaikkaa

Päihde- ja mielenterveysyksikkö Vintti

Vintti tarjoaa palveluita kaarinalaisille mielenterveyspotilaille ja päihdepotilaille. Palvelut ovat osin erikoissairaanhoitotasoisia, mutta myös perustason potilaiden hoitoa tarjotaan. Korvaushoitojen järjestäminen kuuluu yksikön tehtäviin. Erityispalveluita ovat asumiseen liittyvät palvelut ja kuntouttavan työtoiminnan järjestäminen.

Päihde- ja mielenterveysyksikkö Vintin ylilääkärinä kuulut terveyspalveluiden johtoryhmään, vastaat yksikön kehittämisestä, yksikön talousvastuu jakaantuu osastonhoitajan, johtavan ylihoitajan ja johtavan ylilääkärin kanssa. Työhösi kuuluu rajapintatyöskentelyä muiden vastuualueiden kanssa, ja luonnollisesti kliinistä työtä, jonka määrään saat itse vaikuttaa. Vintin ylilääkäriltä toivomme psykiatrian tai muun soveltuvan erikoisalan erikoislääkäritutkintoa. Päihdelääketieteen erityispätevyys katsotaan eduksi.

Avosairaanhoidon ylilääkäri

Oletko kiinnostunut kehittämistoiminnasta ja lähiesimiestyöstä? Kaarinan kaupunki etsii terveyspalveluihin avosairaanhoidon ylilääkäriä.

Etsimämme henkilö on ensisijaisesti yleislääketieteen erikoislääkäri, mutta osaamme arvostaa myös muita erikoislääkäritutkintoja, jos perusterveydenhuollon toimintamallit ja johtaminen ovat sinulle tuttuja. Tehtävän hoito edellyttää sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista.

Lääkärin vakansseja Kaarinassa on yhteensä 26. Avosairaanhoidon ylilääkärinä vastaat avosairaanhoidon lääkäreiden lähiesimiestyöstä ja olet johtamassa sekä kehittämässä koko avosairaanhoidon vastaanottotoimintaa yhdessä avosairaanhoidon osastonhoitajan kanssa. Vastaanottoja meillä tukevat omat laboratorio- ja rtg-palvelut sekä laajat erikoisairaanhoidon konsultaatiopalvelut. Hyvinvointialueella vastaanottotoiminta Kaarinassa tulee todennäköisesti avosairaanhoidon osalta jatkumaan saman tyyppisenä.

hae työpaikkaa

Lisätietoja tehtävistä

Virat ovat uudelleen haussa. Hakuaika on 31.7.2022 saakka.

Jäikö jokin mietityttämään? Lisätietoja tehtävistä antavat:

Eevi Heliö, vs. avosairaanhoidon ylilääkäri
0504416739, eevi.helio@kaarina.fi

Antti Sandén, johtava ylilääkäri
0504302135, antti.sanden@kaarina.fi

Mikko Pakarinen, sosiaali- ja terveysjohtaja
0505129270, mikko.pakarinen@kaarina.fi

Toivomme yhteydenottoja ensisijaisesti sähköpostitse. Voit myös halutessasi jättää soittopyynnön sähköpostilla.

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus.

Toivomme ensisijaisesti sähköisiä hakemuksia. Kirjalliset hakemukset ja CV:n voi tarvittaessa toimittaa osoitteeseen: Sosiaali- ja terveyspalvelut, Tarja Huhtinen, PL 12 20781 Kaarina. Kirjaa kuoreen tehtävänimike. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta, eikä mahdollisia muita liitteitä huomioida.