Psykiatriksi Kymsoteen - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Tule psykiatriksi Kymsoten avopalveluihin.

PSYKIATRIAN AVOPALVELUT
Avopalveluitamme ovat matalan kynnyksen mielenterveys- ja päihdepalvelupisteet
terveysasemilla sekä erikoissairaanhoidon mielenterveys- ja päihdepoliklinikat
Kouvolassa, Kotkassa ja Haminassa.

Haemme psykiatrian avopalveluihin

Ylilääkäriä
Kahta erikoislääkäriä

Tavoitteenamme on tarjota parasta mielenterveys- ja päihdesairauksien hoitoa.

Räätälöidään yhdessä sinulle kiinnostuksesi ja osaamisesi mukainen tehtävänkuva. Meillä on mahdollisuus hyödyntää terapiakoulusta tai hankkia sitä. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, joustavat työajat, säännöllisen ja monipuolisen mahdollisuuden kouluttautumiseen ja innostavan työympäristön.

Kelpoisuus vaatimus virkoihin on psykiatrian erikoislääkärin kelpoisuus. Ylilääkärin virkaan hakevilta toivomme myös riittävää hallinnoista kokemusta.

Jos olet vielä psykiatriaan erikoistumisvaiheessa tai harkitset sitä, niin meillä voit oppia ja innostua! Osallistuminen HY:n videoluentoihin ja koulutusylilääkärimme ohjaukseen järjestyy.

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätiedot Johtava ylilääkäri Ari Ronkainen
ari.ronkainen@kymsote.f

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut
Osoite: 45750 Sairaalamäki

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 170 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on yli 5 700 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.