test

Kempeleen terveyskeskuksen mielenterveysneuvolassa on haettavana toistaiseksi voimassa oleva psykiatrin virka.

Mielenterveys- ja perheneuvola toimivat terveyskeskuksen perusterveydenhuollon osana tarjoten läheisessä yhteistyössä erikoissairaanhoidon kanssa erikoislääkäritasoisia palveluja mielenterveysasiakkaille ja myös opiaattikorvaushoitoa saaville päihdeasiakkaille.

Terveyskeskuksen mielenterveys- ja perheneuvolassa työskentelee psykiatrian erikoislääkäri, 4 psykologia, 7 psykiatrista sairaanhoitajaa, yksi lähihoitaja ja sosiaalityöntekijä. Lisäksi yksikössä on toimivat konsultoivat lasten- ja nuorisopsykiatrit sekä päihdepsykiatri.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä ja erikoislääkärin pätevyys virkaan soveltuvalla erikoisalalla.

Mikäli päteviä hakijoita ei ole, voidaan virkaa hoitamaan määräaikaisesti palkata kokemusta omaava laillistettu lääkäri, esimerkiksi psykiatriaan erikoistuva lääkäri. Palvelua on voinut aiemmin hyödyntää Oulun Yliopistossa psykiatrin erikoistumiskoulutukseen.

Hakijan on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Palkkaus ja muut palvelusuhteen ehdot määräytyvät Lääkärisopimuksen mukaisesti.
Virassa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Hakemus pyydetään toimittamaan 13.12.2021 klo 15.00 mennessä sähköisesti osoitteessa http://www.kempele.fi/tyopaikat

Lisätietoja

http://www.kempele.fi/tyopaikat

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Terveysjohtaja, johtava lääkäri Jouko Koskela, puh 0500 584 200, jouko.koskela@kempele.fi ja
vastaava psykologi Kristiina Muhonen, puh 050 4636 386.

Lisätietoja

Terveyspalvelut

Kempele on reilun 19 000 asukkaan voimakkaasti kehittyvä kunta, joka sijaitsee 10 minuutin ajomatkan päästä Oulusta. Kempeleen kunta tarjoaa edistyksellisen työympäristön, monipuoliset palvelut sekä erinomaiset liikenneyhteydet. Kempeleen kunnan palveluksessa on yli 1 000 henkilöä.


Osoite: Kirkkotie 21, 90440 Kempele

Sinulle suositellut työpaikat