Psykiatrinen sairaanhoitaja - Oulunkaaren kuntayhtymä

Haemme psykiatriaan erikoistunutta sairaanhoitajaa Vaalan mielenterveystyön yksikköön toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ alkaa 16.11.2020 tai sopimuksen mukaan.

Psykiatrinen sairaanhoitaja työskentelee terveyspalveluiden moniammatillisessa tiimissä toimien mielenterveystyön asiantuntijana. Toimit yhteistyössä toisen psykiatrisen sairaanhoitajan, psykologin, psykiatrin ja päivätoiminnan ohjaajien kanssa.

Työ on itsenäistä potilasvastaanottoa, perhe- ja verkostotapaamisia, konsultaatioita ja laaja-alaista yhteistyötä perusterveydenhuollon ja muiden hallintoalojen toimijoiden kanssa. Työsuhteessa noudatetaan KVTES:n mukaista koeaikaa.

Pätevyysvaatimus: sosiaali- tai terveydenhuollon AMK-tutkinto tai aikaisempi opistoasteen vastaava tutkinto, koulutukseen sisältyvänä tai erikseen hankittuna mielenterveystyön/psykiatrian opintoja.

Oulunkaaren kuntayhtymä tuottaa Iin, Pudasjärven, Simon, Utajärven ja Vaalan sosiaali- ja terveyspalvelut. Lisäksi tuotamme jäsenkunnillemme henkilöstö-, talous- ja it-palveluja. Kuntalaisia alueellamme on noin 27 000, ja työntekijöitä meillä on noin 1200.

Tärkeimmät arvomme ovat yhdessä tekeminen, vastuullinen omatoimijuus ja rohkea kehittäminen. Pyrimme kaikessa toiminnassamme laaja-alaiseen hyvinvointiin, alueelliseen vaikuttavuuteen sekä asiakkaiden ja kuntalaisten osallisuuteen. Työssämme korostuvat hyvinvointityön yhdyspinnat ja yhdessä tekeminen sekä asiakaslähtöiset lähipalvelut ja sähköisten palvelujen kehittäminen.

Oulunkaaren työntekijät ovat tärkein voimavaramme, joten panostamme koulutukseen ja työhyvinvointiin. Käytössämme on mm. ePassi-järjestelmä liikunta- ja kulttuuripalvelujen hyödyntämiseen. Olemme savuton työyhteisö.

Lisätietoja

http://www.oulunkaari.com

Tutustu työnantajaan

seudullinen mielenterveystyön palveluesimies Eija Laaksonen, 040 662 5721, eija.laaksonen@oulunkaari.com

Vaalan mielenterveyspalvelut
Osoite: Vaala

Visiomme on #mielekäselämäkotona.

Seuraa meitä Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa!