Psykiatrinen sairaanhoitaja - Tyrnävän kunta

Psykiatrinen sairaanhoitaja - Tyrnävän kunta

Meillä on haettavana

PSYKIATRISEN SAIRAANHOITAJAN TOIMI

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/1994) säädetyn laillistetun sairaanhoitajan pätevyys.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa. Valitun on esitettävä ennen työsuhteen vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Toivomme Sinulta aktiivista ja kehittävää työotetta sekä oma-aloitteisuutta. Toivomme Sinun olevan motivoitunut tiimipelaaja. Arvostamme kokemusta psykiatrisesta hoitotyöstä. Työssä tarvitaan hyviä ihmissuhde-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Valmiiden työnhakijoiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakemukset toimitetaan 24.3.2019 mennessä osoitteella: Tyrnävän kunta, Sosiaali- ja terveysosasto, Kunnankuja 4, 91800 TYRNÄVÄ. Kuoreen merkintä Psykiatrinen sairaanhoitaja tai sähköpostitse kunta@tyrnava.fi.

Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydestään. Viran täytössä sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa.

Hakemus toimitetaan Kuntarekryn kautta tai toimittamalla osoitteeseen Tyrnävän kunta, Kunnankuja 4, 91800 Tyrnävä. Kuoreen merkintä haettavasta virasta/tehtävästä.

Lisätietoja

http://www.tyrnava.fi

Lisätietoja antaa: palvelupäällikkö Kristiina Orajärvi p. 040 -664 6474, sähköposti etunimi.sukunimi@tyrnava.fi.

Tyrnävän kunta
Osoite: Kirkkotie 9, Tyrnävä

Laatumukuloita pelloilta ja pirteistä.
Oulun seudulla sijaitseva Tyrnävä on rohkea, kasvava ja kehittyvä noin 7 000 asukkaan maaseutukunta. Ikärakenteeltaan poikkeuksellisen nuoren kuntamme osalta on tärkeää, että voimme jatkossakin rakentaa omaleimaista, mielenkiintoista ja houkuttelevaa ympäristöä.
Tule mukaan reippaaseen ja ennakkoluulottomaan joukkoomme!

Tutustu työnantajaan