Psykiatrinen sairaanhoitaja - Pieksämäen kaupunki

Psykiatrinen sairaanhoitaja - Pieksämäen kaupunki

Tule meille ammattilaiseksi hyvään ja osaavaan tiimiin!

Haemme Pieksämäen kaupungin varhaiskasvatuspalveluihin

PSYKIATRISTA SAIRAANHOITAJAA

vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen 2.9.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Psykiatrisen sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu lapsiryhmissä lasten havainnointi ja työskentely esim. pienryhmässä lasten kanssa, varhaiskasvatushenkilöstön konsultointi ja toiminnan mallintaminen lasten haastavissa käyttäytymistilanteissa, asiantuntijana toimiminen verkostopalavereissa ja varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen erityistiimissä, vanhempien kanssa tehtävä yhteistyö ja tuki sekä oppilashuollon työryhmätyöskentely. Työ on päivätyötä.

Arvostamme hyviä verkostoyhteistyötaitoja sekä kykyä kehittyä ja toimia ammatillisesti ja rakentavasti, halua ja motivaatiota työskennellä lasten kanssa sekä joustavuutta toimia muutostilanteissa.

Tehtävään haetaan sähköisellä hakemuksella. Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia sairaanhoitajan tehtävissä sekä koulutusta psykiatrisessa sairaanhoidossa. Kelpoisuuden osoittavat todistukset pyydetään esittämään mahdollisessa haastattelutilaisuudessa. Tehtävään valitun tulee toimittaa ennen tehtävän vastaanottamista hyväksytty työhönsopivuuslausunto Pieksämäen kaupungin työterveyshuollosta. Valitun on esitettävä tehtävää vastaanotettaessa rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote. Koeaika 4 kk.

Tiina Vepsä-Höytö p. 044 588 3404, tiina.vepsa-hoyto@pieksamaki.fi

Varhaiskasvatus
Osoite: Kauppakatu 1, 76100 Pieksämäki

Pieksämäki on n. 18 000 asukkaan kaupunki Etelä-Savossa. Kaupunki on tunnettu rautateiden risteyspaikkakunta ja se sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella keskellä Suomea. Luonto on lähellä ja kulttuuri- ja liikuntaharrastusten mahdollisuudet ovat monipuoliset. Pieksämäen kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan