Psykiatrinen sairaanhoitaja - Nokian kaupunki

Psykiatrinen sairaanhoitaja - Nokian kaupunki

Monipuolinen tehtävänkuva, innostunut ja osaava tiimi. Kiinnostuitko?
Tervetuloa joukkoomme! Haemme vakituiseen toimeen Nokian mielenterveys- ja päihdepalveluihin sairaanhoitajaa, jolla on ammatillista osaamista ja kokemusta psykiatrisesta sairaanhoidosta.

Tarjoamme palveluita aikuisille yli 18 -vuotiaille nokialaisille moniammatillisessa tiimissä ja monimuotoisesti ennaltaehkäisevästä mielenterveys- ja päihdetyöstä vaativaan psykiatriseen sairaanhoitoon saakka. Sairaanhoitajan tehtävänkuva tarjoaa Sinulle mahdollisuuden tehdä polikliinistä yksilö-, perhe-, pari- ja kotikäyntityötä sekä osallistua hoidollisten ryhmien suunnitteluun ja ohjaamiseen. Pääset myös aloittamaan ja kehittämään uutta Intensiivitoimintaa, joka tarjoaa ryhmämuotoista tiivistä avohoitoa psykiatrisille potilaille.

Toivomme Sinun omaavan hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, halua kehittää ja kehittyä, joustavuutta ja ammatillisuutta. Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994) 5§:n mukainen laillistus sekä koulutusta ja osaamista psykiatrisesta sairaanhoidosta. Työaika tehtävässä on 38h 15min/viikko. Työsuhteen muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Edellytämme tartuntatautilain (§ 48, 1227/2016) mukaista rokotussuojaa. Koeaika on kuusi (6) kuukautta. Valitun tulee esittää ennen toimen vastaanottamista hyväksyttävä Terveystalon työterveyshuollon antama lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa 29.7- 2.8.2019 sairaanhoitaja Marita Wester p. 050 395 8793 ja 4.8.2019 alkaen osastonhoitaja Terhi Leskinen p. 050 395 8792.

Nokian kaupunki, Perusturvapalvelut, Terveyspalvelut
Osoite: Alasairaalankatu 3, 37100 Nokia

Nokia on kasvava yli 33000 asukkaan kaupunki vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Monien suomalaisten menestystarinoiden juuret ovat täällä. Nokialla teollisuus ja muu yritystoiminta työllistää ja luo toimeentuloa. Monipuolisesta luonnosta sekä aktiivisesta kulttuuri- ja muusta harrastetoiminnasta olemme ylpeitä.

Tutustu työnantajaan