Psykiatrinen sairaanhoitaja - Haapaveden kaupunki

Haapaveden kaupungin perusturvaosastolla Sosiaali- ja terveyspiiri Helmen tulosalueella on haettavana 18.10.2020 mennessä psykiatrisen sairaanhoitajan toimen sijaisuus ajalle 5.12.2020-18.10.2021. Sijoituspaikka on Pyhännän terveyskeskus.

Pätevyysvaatimuksena on psykiatrisen sairaanhoitajan tutkinto (aikaisempi opistoasteen tutkinto tai AMK - tutkinto) ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus.

Psykiatrinen sairaanhoitaja työskentelee mielenterveyspalvelujen moniammatillisessa tiimissä. Työ on itsenäistä potilasvastaanottoa, perhe- ja verkostotapaamisia, konsultaatioita ja laaja-alaista yhteistyötä perusterveydenhuollon ja muiden hallintoalojen toimijoiden kanssa. Työhösi sisältyy myös mielenterveyskuntoutujien päivätoiminta.

Työ edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, mutta sinulla on työryhmä tukenasi. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökykyä sekä moniammatillista työotetta.

Valitun on ennen sijaisuuden vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Työsuhteessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.haapavesi.fi

Tutustu työnantajaan

Johtava psykologi Margit Kangasharju, puh. 044-7591 461 tai perhe- ja sosiaalipalvelupäällikkö Marge Fingerroos, puh. 044-7591 271 tai perusturvajohtaja Ritva Hantula, puh. 044-7591 460.
Sähköposti: etunimi.sukunimi@haapavesi.fi

Haapaveden kaupunki, Perusturva, Terveyspalvelut, Terapiakeskus
Osoite: Tähtelänkuja 1, 86600 Haapavesi

Haapavesi löytyy Pohjois-Pohjanmaalta lähes Suomen keskipisteestä. Haapavesi toimii Sosiaali- ja terveyspiiri Helmen vastuukuntana ja tuottaa palvelut myös Pyhännän kunnalle. Mene osoitteeseen http://www.haapavesi.fi, löydät ajankohtaista tietoa palveluistamme. Sosiaali- ja terveyspiiri Helmi on erinomainen työpaikka. Meillä kehitytään ja luodaan tulevaisuutta. Haluamme joukkoomme yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoisia sekä ennakkoluulottomia työkavereita.