test
Psykiatrinen sairaanhoitaja - Seinäjoen kaupunki

Seinäjoen terveyskeskuksessa on haettavana ti 21.12.2021 klo 15 mennessä sairaanhoitajan toimi (suuntautuminen mielenterveystyöhön), avoterveydenhuolto.

Pätevyysvaatimuksena sairaanhoitajan toimeen on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus ja vaadittu suuntautuneisuus.
Sairaanhoitaja työskentelee osana vastaanoton tiimiä. Työ koostuu erilaisten ryhmien vetämisestä ja yksilövastaanottojen pitämisestä. Valinnassamme painotamme hakijan sopivuutta ko. tehtävään.

Palkkaus määräytyy SOTE-sopimuksen mukaan.

Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä työterveyshuollon antama hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Toimeen valitun on toimitettava todistus huumausainetestistä (Laki yksityisyyden suojasta työelämässä §7). Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Toimessa noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.

Seinäjoki on savuton työpaikka

Lisätietoja sairaanhoitajan toimesta antaa
osastonhoitaja Hilkka Keltto, p. 044 425 5374, hilkka.keltto@seinajoki.fi
osastonhoitaja Sirpa Syrjälä, p 044 425 5204, sirpa.syrjala@seinajoki.fi
hoitotyön johtaja Marketta Mäenpää, p. 050 331 0866, marketta.maenpaa@seinajoki.fi

Toimia haetaan sähköisesti Kuntarekryn kautta. Sähköiseen hakemukseen pitää liittää keskeiset työ- ja opintotodistukset (opintotodistuksesta tulee näkyä arvosanat) PDF-tiedostona, yksittäisen liitteen koko on enintään 1 Mt.

Lisätietoja

http://www.seinajoki.fi/terveyskeskus

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

osastonhoitaja Hilkka Keltto, p. 044 425 5374, hilkka.keltto@seinajoki.fi
osastonhoitaja Sirpa Syrjälä, p 044 425 5204, sirpa.syrjala@seinajoki.fi
hoitotyön johtaja Marketta Mäenpää, p. 050 331 0866, marketta.maenpaa@seinajoki.fi

Lisätietoja

Seinäjoen kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveyskeskus, Avoterveydenhuolto

Tule meille töihin!

Seinäjoen kaupunki alueen suurimpana työnantajana työllistää yli 4000 henkilöä. Valtteinamme ovat hyvät koulutusmahdollisuudet ja kannustus oman työn kehittämiseen.

Seinäjoki on yksi Suomen menestyneimmistä kaupungeista. Meillä on vahva asenne, rohkeutta ja tekemisen meininki. Meitä on jo yli 64 000 ja kaupunkiseudulla asukkaita on 150 000. Viihtyisä kaupunkiympäristö, lyhyet välimatkat ja monipuoliset asumismahdollisuudet leimaavat kaupungin arkea.

Suomen kuudenneksi suurimman markkina-alueen keskuksena kaupunki tarjoaa myös erittäin kilpailukykyiset kaupan palvelut. Seinäjoella on laadukasta koulutusta aina yliopistotasolle asti. Kaupunki on tunnettu suurista tapahtumistaan. Vapaa-aikaa voit viettää vaikkapa Rytmikorjaamon keikoilla, ja kaupunginkirjasto Apila valloittaa jokaisen kävijän.

Meillä on tilaa isoille ideoille ja tulevaisuuden tekijöille.


Osoite: Koskenalantie 18, 60220 Seinäjoki

Sinulle suositellut työpaikat