test
Psykiatrinen sairaanhoitaja - Hausjärven kunta

Hausjärven perusturvalautakunta julistaa haettavaksi

PSYKIATRISEN SAIRAANHOITAJAN TYÖSUHTEEN LAPSIPERHEPALVELUIHIN


Haemme psykiatrista sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen lapsiperhepalveluihin 25.1.2022 alkaen.

Lapsiperhepalveluissa toimit osana lastensuojelun ja perhesosiaalityön tiimiä. Arvostamme työkokemusta perhesosiaalityöstä ja lastensuojelusta.

Tehtävä edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.
Itsenäisesti toteutettavan tukisuhdetoiminnan lisäksi psykiatrinen sairaanhoitaja osallistuu palvelutarpeen arviointien tekemiseen ja työparityöhön. Työ sisältää yhteistyön tekemistä verkostojen kanssa.

Hausjärven kunta on osa seudullista verkostomaista perhekeskusta. Lapsiperhepalvelut tuottavat kunnan lapsiperheille ryhmämuotoisia tukipalveluja. Tehtävässä pääset kehittämään, suunnittelemaan ja toteuttamaan yhdessä muiden toimijoiden kanssa nykyisiä ja uusia toimintamalleja.

Tehtävään sisältyy tarvittaessa vammaispalvelujen ja työikäisten palvelujen konsultointi. Työhön sisältyy tarvittaessa ilta- ja viikonlopputyötä. Oma auto on työssä välttämätön.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/1994 5 § mukainen laillistus. Tehtäväkohtainen palkka on 2582,01 €/kk.

Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustaote. Hausjärven kunta on savuton kunta. Virassa on 6 kuukauden koeaika. Edellytämme tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Hakemukset ansioluetteloineen 24.1.2022 klo 12 mennessä ensisijaisesti Kuntarekryn kautta www.kuntarekry.fi tai osoitteella: Hausjärven kunta, perusturvajohtaja Teija Suorsa-Salonen Keskustie 2-4, 12100 Oitti.
Lisätietoja antaa perusturvajohtaja Teija Suorsa-Salonen, p. 040 330 6610, teija.suorsa-salonen@hausjarvi.fi.
TERVETULOA TÖIHIN HAUSJÄRVELLE!

Lisätietoja

Hausjärven kunta, Perusturvatoimi

Hausjärvi on noin 8400 asukkaan vireä kunta hyvien kulkuyhteyksien varrella Kanta-Hämeessä. Meiltä on matkaa Riihimäelle noin 20 km, Lahteen n. 45 km, Hyvinkäälle n. 26 km ja Hämeenlinnaan n. 50 km. Pienessä kunnassa on mukava työskennellä. Hausjärven kunta on savuton työyhteisö.


Osoite: Keskustie 2-4, 12100 Oitti

Sinulle suositellut työpaikat