Skip to main content
test
Psykiatrinen sairaanhoitaja - Kangasalan kaupunki

PSYKIATRISEN SAIRAANHOITAJAN VAKITUINEN TYÖSUHDE YLÄKOULUILLE JA 2. ASTEELLE

Haluatko työskennellä nuorten mielenterveyden edistäjänä?

Liity hyvän piiriin. Kangasala kannustaa ja arvostaa työntekijöitään. Tarjoamme työtä, jossa saa vaikuttaa ja tuemme työssä kehittymistä aktiivisesti. Hyvän piirissä syntyy yhdessä hyvää.

Tehtävänkuva ja odotukset

Tarjoamme mielenkiintoisen työn koulu- ja opiskeluterveydenhuollon psykiatrisena sairaanhoitajana Kangasalan ja Pälkäneen yhteistoiminta-alueen kouluissa. Toimenkuvaasi kuuluu matalan kynnyksen mielenterveystuen tarjoaminen oppilaille etäyhteyksin (Video Visit). Tarjottava tuki on pääsääntöisesti oppilaan ohjaamista oikean tiedon pariin verkkopalveluissa sekä tarvittaessa ohjaamista keskustelukäynnille terveydenhoitajan, psykologin tai kuraattorin luokse. Koulujen psyykkari toimii oppilashuoltoryhmän konsulttina oppilaiden mielenterveyden asioissa ja osallistuu ohr tapaamisiin. Tehtävään kuuluu lisäksi koulujen vuosikellossa määriteltyjen oppilaille pidettävien mielen hyvinvoinnin oppituntien pitäminen sekä suunnatun positiivisen somesisällön tuottaminen.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun sairaanhoitajan pätevyys (amk-tutkinto tai aiempi opistotasoinen tutkinto, psykiatria suuntautumisvaihtoehtona). Edellytämme hyvää psykiatrisen- ja päihdehoitotyön osaamista. Toivomme sinulta itsenäistä ja joustavaa työotetta sekä hyviä yhteistyö- ja tiimityötaitoja. Eduksi katsotaan aiempi työkokemus nuorten parissa.

Työsuhde ja palkkaus

Tehtävä alkaa mahdollisimman pian hakuajan päätyttyä. Työaikamuotona on yleistyöaika. Palkkaus määräytyy sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstön työ- ja virkaehtosopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2607,08€. Valittavalta vaaditaan tartuntatautilain mukainen rokotussuoja. Työhöntulotarkastukseen sisältyy huumausainetestaus. Työsuhteen koeaika on 6 kuukautta.

Miksi töihin Kangasalle?

Tarjoamme sinulle kivat työkaverit ja viihtyisän työyhteisön. Meillä on yhdessä tekemisen kulttuuri, joten tukenasi on koko ajan ammattitaitoinen ja mukava tiimi. Lupaamme sinulle hyvän perehdytyksen rennossa ja moniammatillisessa ilmapiirissä sekä hyvät kouluttautumis- ja kehittämismahdollisuudet.

Haastattelut pidetään ti 31.5 klo 12-15.30.

#työpäiväkangasalla
#hyvänpiiri

Yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostilla:
Anni Remahl
anni.remahl@kangasala.fi
Puh 050 3004663

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostilla:
Anni Remahl
anni.remahl@kangasala.fi
Puh 050 3004663

Lisätietoja

Kangasalan kaupunki

Kangasala on vireä ja kehittyvä 32 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa Tampereen naapurissa. Kangasala on toimintaansa aktiivisesti kehittävä, työelämän laatuun ja koulutukseen panostava työnantaja. Kasvukuntana Kangasala tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen ja työskentelyyn. Kangasala ja Pälkäne muodostavat sosiaali- ja terveydenhuollon yhteistoiminta-alueen, jossa Kangasalan kaupunki toimii isäntäkuntana. Sosiaali- ja terveyskeskus tarjoaa sosiaalihuollon palvelut lähes 40 000 asukkaalle. #LiityHyvänPiirin #TyöpäiväKangasalla


Osoite: Herttualantie 28, 36200 Kangasala
Kangasalan kaupunki - Savuton työpaikka Kangasalan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Kangasalan kaupunki - Vastuullinen työnantaja Kangasalan kaupunki - Hyvän mielen työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat