Skip to main content
test
Psykiatrinen sairaanhoitaja - Pirkkalan kunta

Haemme psykiatrista sairaanhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 12.9.2022-31.3.2022 tai sopimuksen mukaan.

Psykiatrisen sairaanhoitajan tehtävänä on antaa asiakkaalle keskusteluapua, arvioida asiakkaan hoidon tarvetta sekä toteuttaa itsenäistä vastaanottotyötä avosairaanhoidon moniammatillisessa tiimissä. Meillä pääset osaksi mukavaa, motivoitunutta ja osaavaa työyhteisöä, jossa saat tukea ja apua sekä hyvän perehdytyksen työhösi.

Työstä suoriutuminen edellyttää oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja sekä positiivista että joustavaa asennetta työntekoon. Arvostamme aiempaa kokemusta psykiatrisen sairaanhoitajan työtehtävistä.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on laillistettu sairaanhoitaja (Terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/1994 mukainen pätevyys), erikoistumisalana psykiatrinen sairaanhoito. Huomioimme haussa myös hakijat, joilla on aiempaa työkokemusta psykiatrisen sairaanhoitajan tehtävistä, mutta eivät ole opinnoissaan erikoistuneet psykiatriseen sairaanhoitoon. Lisäksi edellytämme tartuntatautilain (48§) mukaista rokotussuojaa.

Työsuhteen täyttämisessä noudatetaan 3 kuukauden koeaikaa. Työaika on 38 tuntia 15 min /viikko ja työ on päivätyötä. Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Alkuperäiset työ- ja mahdolliset tutkintotodistukset esitetään haastattelussa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vs hoitotyön johtaja Milja Hänninen, p. 050 389 5293, sähköposti: etunimi.sukunimi@pirkkala.fi

Lisätietoja

Pirkkalan kunta

Pirkkala on yli 20 000 asukkaan kunta, joka työllistää noin 1400 henkilöä. Pirkkala sijaitsee Pirkanmaalla, Tampereen kaupunkiseudulla. Tilastojen mukaan Pirkkala on Suomen vetovoimaisin kunta, jonka asukasluku on 2000-luvulla kasvanut nopeimmin suhteessa väkilukuun. Ikärakenteeltaan nuoressa kunnassa asuu paljon lapsiperheitä, ja väestö on maan kolmanneksi koulutetuinta.

Kuntien asukastyytyväisyystutkimuksessa Pirkkala on sijoittunut viime vuosina kärkikolmikkoon. Tästä kuuluu kiitos henkilöstöllemme, josta haluamme pitää hyvää huolta. Mukavan kokoinen organisaatio antaa työnteolle mielekkäät puitteet, joissa pääset kehittämään osaamistasi. Pirkkalan kunnan arvot – kestävä kehitys, korkea laatu ja tahto uudistua – näkyvät arjessamme.

Pirkkalan kunta tarjoaa työntekijöilleen monia etuja, kuten esimerkiksi tukea liikuntaharrastuksiin, työkyvyn ylläpitämiseen ja omaehtoiseen opiskeluun. Olemme savuton työpaikka.


Osoite: Pirkkala, 33960 Pirkkala
Pirkkalan kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat