Psykiatrinen sairaanhoitaja, Keuruu perhekeskus - Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Psykiatrinen sairaanhoitaja, Keuruu perhekeskus - Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Keski-Suomen Seututerveyskeskus etsii perhekeskukseen psykiatriseen hoitotyöhön erikoistunutta

SAIRAANHOITAJAA

Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän sinulle, sairaanhoitaja, jolla on kokemusta lasten, nuorten ja heidän perheidensä kanssa työskentelystä. Psykiatrisena sairaanhoitajana työskentelet Keuruulla, Petäjävedellä ja Multialla osana osaavaa perhekeskusverkostoa.

Odotamme sinulta kykyä itsenäiseen ja ratkaisukeskeiseen työskentelyyn sekä kokemusta toiminnasta moniammatillisissa verkostoissa. Työsi painottuu psyykkisten ongelmien ennaltaehkäisyyn ja varhaiseen puuttumiseen. Lähiverkostoina ovat perhekeskukset, koulujen oppilashuolto, perheneuvola, sosiaalitoimi sekä psykiatrinen erikoissairaanhoito.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistettu sairaanhoitajan tutkinto (559/1994). Katsomme eduksi kokemuksen psykiatrisesta hoitotyöstä sekä työkokemuksen lasten ja nuorten parista. Ajokortti ja oman auton käyttö ovat edellytyksiä työn suorittamiseksi. Valitun on esitettävä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote ennen toimen vastaanottamisesta. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Sairaanhoitajan työsuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://ksshp.fi
http://seututk.fi

Osastonhoitaja Mari Kolu,
p. 014 269 0072
mari.kolu@seututk.fi (1.-15.5.2019)
Vt. ylihoitaja Sanna Porkka-Hokkanen
p. 014 269 5905
sanna.porkka-hokkanen@seututk.fi

Liikelaitos seututerveyskeskus, Terveysneuvonta
Osoite: Kantolantie 7, 42700 Keuruu

Keski-Suomen seututerveyskeskus toimii K-S sairaanhoitopiirin liikelaitoksena. Vastaamme kahdeksan kunnan perusterveydenhuollon palvelujen tuottamisesta; lääkäripäivystyksestä ja -vastaanotosta, neuvolapalveluista sekä hoitajien vastaanotosta, suunterveydenhuollon palveluista, akuutista sairaalahoidosta, kuntoutuksesta sekä osin pitkäaikaishoidosta. Katso www.seututerveyskeskus.fi.
Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on edelläkävijä sairaalatoiminnan modernisoinnissa. Vuonna 2020 valmistuva maakunnan yhteinen uusi sairaalamme, Sairaala Nova, mahdollistaa potilaan tarpeista lähtevät, täysin uudenlaiset hoitoprosessit. Suomen suurimpana keskussairaalana tarjoamme lähes kaikkien lääketieteen erikoisalojen palveluita. Meillä on 3700 työntekijää. Sairaanhoitopiirimme keskus sijaitsee vetovoimaisessa Jyväskylässä.

Tutustu työnantajaan