Nyt on loisto tilaisuus ottaa seuraava steppi työuralla ja liittyä osaavaan, innovatiiviseen ja työhön ilolla suhtautuvaan Lempäälän perheneuvolan nuorten tiimiin.

Lempäälän kunnan Perhekeskuspalvelut hakee monipuolista ja kehittämismyönteistä psykiatrista sairaanhoitajaa Perheneuvolan nuortentiimiin. Tehtävä on määräaikainen vuoden 2022 loppuun asti.

Lempäälän kunnan Perhekeskuspalveluissa työskentelee yhteensä 22 työntekijää matalalla kynnyksellä tarjottavien kotipalvelun, sosiaalihuoltolain mukaisen perhetyön, perhetupatoiminnan sekä kasvatus- ja perheneuvontapalvelujen tehtävissä. Perhekeskuspalveluja kehitetään yhdessä perhekeskusverkostossa.

Perheneuvolan nuortentiimi palvelee Lempääläläisiä perheitä, joissa on yli 13-vuotiaita lapsia. Tiimissä työskentelevät psykologi, psykiatrinen sairaanhoitaja, sosiaalityöntekijä ja nuorisopsykiatri.

Työ edellyttää nuorten psyykkiseen kasvuun ja kehitykseen liittyvää asiantuntemusta, kykyä tehdä itsenäistä, asiakasta osallistavaa mielenterveyden hoitotyötä, perhekeskeistä työskentelyotetta sekä kokemusta lastensuojelun, koulujen ja varhaiskasvatuksen kanssa tehtävästä yhteistyöstä. Työ vaatii vahvaa kehittämisotetta ja uudenlaisten toimintamallien luomista yhdessä perhekeskustoimijoiden sekä lapsen ja nuoren kasvuympäristön kanssa. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä aktiivista ja itsenäistä työotetta

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen Psykiatrisen sairaanhoitajan pätevyys.

Tehtävään valitun on ennen paikan vastaanottamista esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistä hoitaa tehtävään kuuluvia tehtäviä ja esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa.

Haastattelutilanteessa tulee esittää alkuperäiset todistukset. Haastattelut aloitetaan jo rekrytoinnin aikana.

Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan Lempäälän kunnan työterveyshuollosta (Suomen Terveystalo Oy/ Lempäälän toimipiste).

Lisätietoja

https://www.lempaala.fi/sosiaali-ja-terveys/perhe-ja-sosiaalipalvelut/perhekeskuspalvelut/perheneuvola/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa palvelupäällikkö Marja Olli puh. 050 0508261
Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)lempaala.fi.
Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja

Lempäälän kunta, Hyvinvoinnin palvelualue, Perhe- ja sosiaalipalvelut

Lempäälä on kasvava ja kehittyvä yli 24.000 asukkaan kunta. Uuden kuntastrategiamme visio on Kunta, joka sanoo kyllä.

Lempäälä on myönteinen keskustelukumppani, joka saattaa asiat loppuun. Olemme tavoitettavissa, puhumme avoimesti ja löydämme ratkaisut yhdessä.


Osoite: Himminpolku 6, 37500 Lempäälä

Sinulle suositellut työpaikat