Psykiatrinen sairaanhoitaja - Vaasan kaupunki

Vaasan kaupungin sosiaali- ja terveystoimi hakee psykiatrista sairaanhoitajaa vakituiseen toimeen, alkusijoituspaikkana Opiskeluterveydenhuolto.

Opiskeluterveydenhuolto vastaa terveydenhuoltopalveluista Vaasassa ammattikorkeakoulujen, toisen asteen oppilaitosten, lukioiden ja kansankorkeakoulujen opiskelijoille kotipaikkakunnasta riippumatta.

Opiskeluterveydenhuolto sisältää terveystarkastukset ja terveysneuvontaa, sairaanhoidon ja ensiavun, sairas- ja ehkäisyvastaanotot, koulun terveydellisten olojen valvonnan, psykologipalvelut ja hammashuollon

Tavoitteena on edistää opiskelijan kokonaisvaltaista hyvinvointia, tukea opiskelukykyä ja ammattiin tulevaa työkykyä.

Psykiatrisen sairaanhoitajan työ painottuu mielenterveysongelmien ennaltaehkäisyyn ja varhaiseen puuttumiseen. Pyrkimyksenä on ehkäistä kasvuun ja kehitykseen liittyvien kriisien sekä erilaisten elämäntilanteiden aiheuttamien kriisitilanteiden vaikeutuminen.

Haemme innostunutta sekä hoidon ja opiskeluterveydenhuollon kehittämisestä kiinnostunutta sairaanhoitajaa. Hakijalta odotamme hyvää psykiatrista osaamista, hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä tehdä moniammatillista yhteistyötä.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta psykiatrisesta sairaanhoidosta sekä kokemusta opiskeluterveydenhuollosta.

Tarjoamme mielenkiintoisen päivätyön opiskelijoiden parissa.

Kelpoisuusvaatimuksena on psykiatrisen sairaanhoitajan tutkinto.

Kielitaitovaatimuksena on suomen- ja ruotsin kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito (kielitodistus).

Tehtäväkohtainen palkka on 2414,66 € / kk.
Koeaika on kuusi kuukautta.

Tehtävään valitun on ennen työn alkamista esitettävä lääkärinlausunto terveydentilastaan (T-todistus), rokotustodistus ja lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Haastatteluun kutsutut ottavat mukaansa alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Lisätietoja

http://www.vaasa.fi

Tutustu työnantajaan

Osastonhoitaja Gun Grangärd puh. 040 7414184

Sosiaali- ja terveystoimi / Opiskeluterveydenhuolto
Osoite: Vaasa, 65100 Vaasa

Sosiaali- ja terveystoimen lähes 2000 osaajaa ovat asukkaiden tukena arjessa uuden elämän ensihetkiltä hyvään vanhuuteen asti. Ammattilaisemme työskentelevät vaasalaisten terveyden, sosiaalisen hyvinvoinnin ja turvallisuuden parissa. Kun menet terveysasemalle, hammaslääkäriin, tarvitset tukea elämän hallinnassa tai vaikkapa fysioterapiaa, ottavat osaajamme sinut vastaan. Tukea on tarjolla myös kotiosoitteessa muun muassa kotihoidon ja palveluasumisen myötä.